Prelistajte novi Cosmo

Novi Cosmo, nova pravila

Iskoristili smo ovu krizu da napišemo nova pravila i otkrijemo nove vrijednosti. Upoznajte comfort dressing, lifestyle trend Living Apart Together, najromantičniju influencericu na svijetu Gabrielle Caunesil te najcool način nošenja maski.

Da je 2020. godina osoba, kladimo se da bi jednog dana podnijela tužbu zbog mobinga i bulinga jer toliko je uvreda na njezin račun u doba društvenih mreža, toliko vapaja zvijezdama i pitanja: "Može li išta spasiti ovu godinu?" Ok, nismo gurui i nismo vidoviti (iako imamo super-genijalan astro specijal u svakom broju), ali znamo da Cosmo duh nikada ne posustaje, čak ni kada je najteže. Stoga smo u novom broju Cosma odlučili opasno se baciti na sve one teme koje odgovaraju na pitanje - Kako iz ove globalne krize možemo izvući najbolje? Da, to znači i super se zabaviti, a nikoga ne ugroziti.

Fotograf i stilist Goran Čižmešija otkriva čari ležernog odijevanja tzv. comfort dressing, a beauty specijal donosi savjete kako nositi maske i pritom izgledati wooow. Tomilas Sokač odveo nas je na Zrće i na svoje se oči uvjerio da je mnogo bivših partijanera preko noći progledalo i odjednom otkrilo prirodne znamenitosti Zrća. Nađa Irena Fišić upoznaje nas s lifestyle trendom odvojenog stanovanje koji u Europi primjenjuje sve više milenijalaca, Krešimir Šego otkriva u što se pretvaraju frajeri jednom kada uđu u vezu, a Jasmina Rodić provocira pitanjem - kojoj biste frendici (ako uopće) maznuli dečka i zašto?

Da, nismo zaboravili ni važnu temu otkaza i viškova na poslu i kako se s tim nositi. Mladi poduzetni Filip Hercig otkriva na što sve trebate paziti i što nipošto ne raditi kada pokrećete svoj startup, a Mia Elliott koji su online tečajevi vrijedni sjedenja pred malim ekranima.

A kad smo već kod sjedenja, tko kaže da cijeli dan morate biti u šlapama i pidžami? Navucite omiljene visoke pete, uzmite Cosmo koktel u ruke i uživajte u ShoePorn fashion editorijalu. Jer pitanje je vremena kada ćemo opet navući svoje čarobne cipelice, izići u svijet i udahnuti život punim plućima. #OstanimoPozitivni #OstanimoCosmo