Cosmo Girl

Barbara Repe

barbara.repe - 4,6K

Na blogerskoj je sceni itekako poznata još otkako se ona krenula razvijati kod nas. Svoju ljubav prema modi pretvorila je u uspješnu karijeru stilista zahvaljujući kojoj ima projekte diljem Europe, a osim što je ekspert za stiliziranje kako odjevnih kombinacija, tako i samog seta za snimanja, rado se i sama nađe pred objektivom u ulozi modela.

Photo credit: Karmen Poznić

Lucija Kontić

gingerellica - 75,6K

U stvarnom je životu magistra biologije, a u virtualnom modna blogerica. Još je od ranih dana zaljubljena u fotografiju, a upravo joj je stvaranje sadržaja za društvene mreže najveća strast zbog koje je i pokrenula svoj blog na kojem, osim modnih preporuka, rado udijeli i pokoji beauty savjet, recept ili pak preporuku za seriju ili film.

Marija Nikšić

ormarija - 20,5K

Omiljene hobije poput pisanja i fotografije s vremenom je pretvorila u uspješan posao, a osim što sadržaj stvara za sebe, rado ga stvara i za druge. Najviše se voli igrati modnim kombinacijama, pisati o kozmetici te drugim lifestyle temama, a možda uspijete pronaći i neki kulinarski savjet, kao na primjer za kiflice za koje kaže kako su njen specijalitet.

Photo credit: Marija Laća