Uključi se u kreativni natječaj “Cosmo influencerica” i osvani na novoj naslovnici Cosma

Istina, svi smo zatvoreni u svoje domove jer čuvamo zdravlje, no tko kaže da ne možemo imati zanimljiv život na društvenim mrežama? Pronađite svoju strast, ali i nove frendove! Budite kreativni i sherajte s nama svoju Instagram priču jer kategorija Cosmo Girl je i dalje otvorena. Prijavite se što prije i možda baš vi osvojite titulu Cosmopolitan Girl te uđete u 'utrku' za Cosmo naslovnicu!

Koje će djevojke i dečki ponijeti titulu najmoćnijih na društvenim mrežama te tko će osvanuti na naslovnici Cosmopolitana odlučuju vaši glasovi koji se zbrajaju s onima žirija. Podržite svoje omiljene influencerice i influencere sad!

Priprema, pozor, lajkanje! Skrolajte dolje jer čekamo vaš glas!

BIRAMO COSMO JUNAKINJU #INREALLIFE

Šesti put u Hrvatskoj časopis Cosmopolitan bira najutjecajnije cure na društvenim mrežama, djevojke koje imaju faktor S, a koji ne označava samo selfie nego i snagu, sreću, samostalnost, superiornost, stil i stav. No prvi put u povijesti naš je natječaj proširen i izvan društvenih mreža, pa biramo i Cosmo junakinje u stvarnom svijetu te uvodimo kategoriju Cosmo junakinja IRL.

Podijelite s nama priču svoje superjunakinje i javite nam koje vas djevojke inspiriraju, zadivljuju, ostavljaju bez riječi jer su se u ovim teškim vremenima istaknule svojom hrabrošću, plemenitim akcijama, humanošću i velikim srcem. Čekamo vaše prijave...

Prijave na cosmopolitan@cosmopolitan.hr

#YourStoryMatters

Žiri

POSTANI COSMO INFLUENCERICA I OSVANI NA COSMOPOLITAN NASLOVNICI

Natječaj Cosmopolitan influencerica 2020. - “Ja sam više od selfieja” održava se na portalu Cosmopolitan.hr od 27. ožujka do 15. svibnja, a o izboru Cosmopolitan influencerice odlučuju glasovi čitatelja u podrubrici “Postani Cosmo djevojka” i glasovi žirija koji čine članovi redakcije Cosmopolitan. Cosmo influencerice, pobjednice 13 kategorija, doznat će se na rođendanskom partyju u povodu 22. rođendana časopisa Cosmopolitan.

No još nije kasno da se pridružiš natječaju jer kategorija Cosmo Girl otvorena je za sve Cosmo čitateljice, kreativke i ljubiteljice Instagrama.

Prijavi se do 15. travnja za sudjelovanje u natječaju i možda baš ti osvojiš titulu Cosmopolitan Girl te uđeš u “utrku” za Cosmo naslovnicu! Jer samo će jedna pobjednica, jedna od 12 Cosmopolitan influencerica, zasjati i na naslovnici hrvatskog Cosma...

#budimopovezani

#budimocosmo

Pravila natječaja pročitajte ovdje.