Što je Angelina Jolie dobila za rođendan od Brada?

07/06/2013

Pretpostavljamo da je stvarno teško smisliti dobar poklon za osobu koja ima sve, ali možda je Brad ipak mogao biti malo kreativniji…

Ipak, tko bi se bunio zbog seksi donjeg rublja vrijednog 3000 funti? Angelina, sigurni smo, nije!
Glumica je proslavila svoj 38. rođendan 4. lipnja, prvo uz ludi noćni provod s Bradom Pittom, a zatim i s njihovo šestero djece, a on je odlučio tu priliku obilježiti gomilom nove garderobe, među kojom je bilo i super seksi donje rublje luksuznog brenda Agent Provocateur.
- Otkako se Angelina oporavila od operacije, ona i Brad se ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri. Ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga. Brad se stvarno potrudio organizirati jedinstveni šoping za nju, a odjeću je za Angelinu izabrao Hedi Sliman iz kuće Saint Laurent u Parizu. Stvarno je bila dirnuta Bradovim darom i načinom na koji se ophodio prema njoj. Sada jedva čeka ljeto da se konačno vjenčaju – rekao je izvor za The Sun.
Brad (49) već i sam priznao da je za Angelinin rođendan spremio bezobrazni poklon.
- Oh, to je privatno, vrlo privatno. Ali uvijek je u pitanju nešto namijenjeno njoj kao ženi, kao majci, ali i nešto bezobrazno. Uvijek! – rekao je tada Brad Pitt na nemačkoj premijeri svog novog filma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj