Selena Gomez: seksi, singl i uspješna

25/09/2013

Selena jesen provodi na svjetskoj turneji i o tome izvještava svoje fanove – na Instagramu je objavila fotku iz aviona na kojoj su joj stopala uronjena u led uz komentar: "Bole, jako bole." Da, nije lako biti pop‑zvijezda, glumica, UNICEF-ova ambasadorica... i obična cura!

“Nadam se da će mi noge izdržati jer nikad u životu nisam ovoliko plesala”, sa smiješkom nam govori Selena koju smo uhvatili između dva koncerta u sklopu turneje na kojoj promovira novi album “Stars Dance”. I mi se nadamo da hoće jer 21-godišnju američku pop‑zvijezdu očekuje ukupno 58 nastupa diljem svijeta. Lijepa brineta kaže da nije požalila zbog žustrog tempa na pozornici jer si ga je sama zadala. Jednostavno nije željela da joj koncerti nalikuju akcijskim filmovima prepunim specijalnih efekata.

“Odrastala sam gledajući nastupe Janet Jackson i Britney Spears koje su na pozornici rasturale glasom, ali i koreografijama i mislim da je to ono što publika želi.” No, ako mislite da Selena između nastupa ljenčari, varate se. Slobodno vrijeme koristi za promoviranje trilera “Getaway”, koji je snimala u Bugarskoj s glumcem Ethanom Hawkeom. U njemu glumi djevojku koja s Hawkeom jurca u Mustangu, pokušavajući osloboditi njegovu otetu suprugu.

Nedavno je u kinima bio i njezin drugi film “Spring Breakers”. Gluma joj je druga velika ljubav kojoj se planira intenzivnije posvetiti nakon turneje. Pred kamere je stala još kao djevojčica. Odrastala je u gradiću Grand Prairie u Teksasu, s majkom Mandy kojoj je bilo samo šesnaest godina kad ju je rodila. Dala joj je ime po slavnoj latino pjevačici Seleni i odmalena je počela usmjeraviti prema showbusine­ssu, vodeći je na razne audicije. Prvi angažman dobila je 2001. u dječjem serijalu “Barney & Friends”, a onda su ponude nastavile pljuštati pa je postala jedno od najpopularnijih lica Disney Channela. I uzor djevojkama diljem svijeta.

...ostatak pročitajte u novom broju Cosmopolitana. Na kioscima od 25. rujna

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj