Sada nam je jasno zašto Jennifer Aniston više ne pati za Brad Pittom

21/07/2017

Glumicin sadašnji suprug bacio je 'velikog' Brad Pitta u sjenu...

Iako je njihova ljubavna priča službeno završila prije 12 godina, gotovo da ne postoji osoba na svijetu koja je doista povjerovala da je između Jennifer Aniston i Brad Pitta stvarno gotovo. Točnije, svi su uvijek mislili kako lijepa glumica nikada nije preboljela fatalnog glumca.

Pitt

Sve do danas kada je u središte pozornosti došao Justin Theroux, glumac kojega je, zapravo, najviše proslavila ženidba za megapopularnu Jennifer. 

Theroux

Osim što odlično izgleda, ovaj je 45-godišnjak i veliki džentlmen, što se za Brada baš i ne može reći. Justin tretira Jennifer baš onako kako svaka žena zaslužuju - kao kraljicu, dok je Brada, s druge strane, bivša supruga Angelina Jolie ostavila zbog njegovog ponašanja. Šuškalo se o tome kako ju je Brad varao, psihički zlostavljao, bio nasilan prema njihovoj djeci... 

Možda Justin Theroux u Hollywoodu nosi etiketu supruga Jennifer Aniston i u glumačkom se svijetu nikako ne može mjeriti s neponovljivim Brad Pittom, ali kada se ugase svjetla reflektora, jedno je sigurno - Justin je puno bolji suprug Jennifer nego što je to Brad ikada bio. 

Aniston1

Aniston2

Aniston3

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj