Pitali smo Petru Nižetić kako dečku reći: "Ležiš mi"

03/07/2014

Naravno na španjolskom jer tako bolje zvuči, kako najlakše prekinuti s dečkom i, ne manje bitno, kako iscrtati savršene obrve za flertanje i upijanje svih dogodovština koje će vam se dogoditi ovo ljeto

Najbolja lekcija o samopouzdanju koju si čula? Vrijediš onoliko koliko sam sebe cijeniš.

Kako se nositi s kritikama? Prihvatiti ih sa smiješkom, provući kroz filter i uzeti u obzir samo konstruktivne.

Što odjenuti za prvi dejt, što za prvi seks, a što za prekid? Za prvi dejt hlače, za prvi seks haljinu, a za prekid najljepšu haljinu. Po mogućnosti minicu. :)

Tvoj najveći modni grijeh? U modi nema grijeha...

Kako dečku reći da je gotovo? Jako sam loša u prekidima zato ne bih voljela davati savjete. Situacija se uvijek nekako pobrine da to napravi druga strana. Da mi moja Vaga dopušta da to napravim, vjerojatno bi zvučalo ovako: Život je kratak i zašto ne bismo bili sretni?

Kako dečku reći da ti se sviđa? Na španjolskom ima jedan izraz koji mi se sviđa, ali na hrvatskom ne zvuči tako dobro. Me caes bien. (Ležiš mi.) :)

petra 1

Najbolji i najgori ulet? Nema boljeg uleta od kvalitetnog eye contacta. To mi se dogodilo samo jednom u životu. Grozne ulete više ne registriram.

Da si nam turistički vodič na jedan dan u Barceloni kako bi izgledao naš provod? Prvo bismo unajmili bajkove i spustili se do Barcelonete, goleme pješčane plaže na kojoj bismo napravili piknik, gdje bismo sreli neku cool ekipu s instrumentima s kojom bismo malo zasvirali. Potom bismo otišli do najbolje lokalne birtije Xampanyerije i ondje bismo popili nekoliko čaša njihova pjenušca za nekoliko eura. Zatim bismo svratili do Ravala da vam pokažem najbolje second hand dućane na svijetu, tamo bismo uzeli coffe to go i popili je ispred muzeja suvremene umjetnosti, gdje bismo promatrali zgodne i istetovirane skejtere. Nakon svega otišli bismo u open air kino na Monjuic, gdje bismo opet upoznali neku fora ekipicu s kojom bismo završili na nekom krovu i vjerojatno ondje dočekali izlazak sunca.

Omiljena web stranica za šoping? eBay.

Odaj nam trikove za savršeno oblikovane obrve. Japanska metoda ocrtavanja obrva ili jeftinija varijanta Illamasqua kist za obrve i Make up forever pasta za obrve u tubi. Pod uvjetom da imaš mirnu ruku. Iako, najviše volim nepočupane obrve koje imaju lijep prirodan oblik.

petra 4

Zamisli da kao u filmu "Ona" možeš napraviti savršenog robota s kojim ćeš potom profurati, kako bi on izgledao? Izgledao bi kao Kurt Cobain, svirao bi kao Chet Baker, plesao kao Fred Astaire, slikao kao Michael Borremans, kuhao kao moj brat, a volio me kao što Georges voli Anne u filmu "Ljubav".

Što imaju Španjolci, a nemaju Hrvati i obrnuto? Španjolci imaju volju za ples, kulinarske sposobnosti, slatkorječivost, a Hrvati su visoki, snalažljivi i nemaštoviti.

U sljedećem životu bi se voljela roditi kao... Ja.

Zamisli da jednog dana snimaju film o tvom životu, kako bi se zvao, koja bi bila radnja i tko bi ga režirao? Bio bi to kratki film. Zvao bi se 'Muha bez glave', a radnja bi se vrtjele oko jedne plavuše koja stalno gubi svoje stvari i misli, a režirala bi ga moja draga prijateljica i kolegica Koraljka Maričić.

Koji bi dućan voljela opljačkati do kraja koliko ti se sviđa? Svaki vintage store, a od hrvatskih dućana to je svakako Vešmašina.

petra 2

Pjesma koja te najbolje opisuje i zašto? U svijetu postoji jedno carstvo. Zato što sam kao klinka obožavala Branka Kockicu i njegove emisije, a i danas sam baš poput djeteta ostala idealist koji sanja da u svijetu postoji jedno carstvo i da u njemu caruje drugarstvo.

Najluđa stvar koju si napravila zbog dečka i najromantičnija koju je on napravio za tebe? Otišla na drugi kontinent na rendez vous. Potrudio se skuhati mi večeru, a nema pojma kuhati.

I za kraj, kome bi ti dala nagradu za najbolji styling... Mojoj mami Tamari.

petra 5

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj