Miley i Justin zajedno u studiju

20/05/2013

Miley Cyrus uvelike sprema svoj četvrti album, zna se da će na njemu surađivati s nekoliko velikih imena, a jedno od njih je, čini se, i ime Justina Biebera. Obožavatelji trljaju ruke

Posljednjih godina se Miley Cyrus pritajila, barem kad je glazba u pitanju. Nekad planetarno slavna kao Hannah Montana više se pokušavala baviti glumačkim dijelom svoje karijere, no filmovi su joj pomogli u romantičnom životu (vidi: veza s prezgodnim Liamom Hemsworthom), dok joj se rejting u Hollywoodu nije posebno popeo.

Ne može se ipak reći da je glazbu posve zapostavila. Prošle je godine napravila nekoliko svojih "covera" rock-klasika, među ostalima smo čuli i kako Bob Dylan zvuči u njezinoj obradi u pjesmi "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go", a vrijedno radi na svom četvrtom albumu. Na njemu surađuje s producentom Larryjem Rudolphom, s kojim je svojedobno radila i Britney Spears. Proteklih je mjeseci gostovala na snimkama will.i.ama, Borgorea, Rock Mafije i Snoop Liona, a očekuje se da će i oni uskočiti u pomoć na njezinu novom djelu.

Dok Miley nekidan nisu opazili kako se pokušava potajice izvući iz studija u kojem inače radi Justin Bieber, nitko nije mislio da će njih dvoje surađivati. No Miley jest "ušpijunirana", a zna se da je Justin opet u Americi i da radi na novom materijalu pa su sad fanovi i na jednoj i na drugoj strane pošizili od nestrpljenja, čekajući i službenu potvrdu, a da ne govorimo o gorućoj želji da čuju što to njih dvoje rade.

Zaposlenost će i Miley i Justinu pomoći da malo zaborave na svoje ljubavne jade. Status njezinih zaruka s Liamom još "visi u zraku", odnosno prevladava mišljenje da se ona za njega čvrsto drži, iako je njemu entuzijazam odavno ispario. Justin je pak opet bez Selene: nedavno pomirenje u Norveškoj trajalo je jedva koji dan, nakon čega se gđica Gomez vratila svojim obavezama, a Bieber se uvrijeđeno vratio svom durenju. Možda iz svega izađe dobra mjuza za prekide.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj