Mila Horvat - najveća fajterica & frajerica godine

19/12/2013

TV voditeljica i urednica za koju je trema strana riječ, vrsna sportska novinarka zbog čijih pitanja i najveći frajeri gutaju knedle, cura koja je “nokautirala” tešku bolest... Mila je naš odabir za najveću fajtericu & frajericu godine

Siječanjski broj Cosmopolitana odlučili smo posvetiti mladim ženama koje su nas posljednjih godinu dana posebno inspirirale, motivirale i impresionirale.  Zato nismo dugo razmišljali o tome koga staviti na naslovnicu. Gledajući nasmiješeno lice 32-godišnje Mile Horvat u TV emisiji “Nedjeljom lagano”, složili smo se da ona zaslužuje biti na naslovnici Cosma. A možda i neki orden za hrabrost iskazanu u 2013. godini. Prije točno godinu dana (20. prosinca) dvije su riječi Milin život okrenule naopačke. Dijagnoza je glasila – tumor jednjaka. Preko noći je Mila nestala s ekrana i postala pacijentica.  

Djevojku koja je dotad živjela u petoj brzini, dajući svaki atom energije i vremena karijeri i poslu u Sportskoj redakciji HRT-a, čekalo je dugo i zahtjevno liječenje. Fajterica Mila svoju je bolest prihvatila u maniri najboljeg svjetskog boksača: hrabro je ušetala u ring, dala svoj maksimum i – pobijedila. Sad je koncentrirana na oporavak, sretna što se vratila na posao i puna planova za 2014., za koju kaže da će biti njezina godina. “Nakon svega što sam proživjela, mislim da to zaslužujem”, kroz smijeh zaključuje Mila, koja je na snimanje za Cosmo došla ravno od – vulkanizera. “To su te male zimske radosti rezervirane za solo cure”, šali se. 

 ...ostatak pročitajte u novom broju Cosmopolitana. Na kioscima od 21. prosinca.
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj