Leina podrška Coryju

02/04/2013

"Gleejevac" Cory Monteith sam se prijavio na odvikavanje od alkohola i droge, a njegova mu je "serijska" i prava cura Lea Michele pružila punu podršku


Cory Monteith, široj publici najpoznatiji kao Finn iz raspjevane serije "Glee", od rane je mladosti sklon alkoholu i drogama. Već sa 19 godina završio je na odvikavanju, i to nakon što je njegova obitelj organizirala intervenciju i prisilila ga na odlazak u kliniku. Cory se tamo "očistio", ali se odmah nakon izlaska vratio lošim navikama: pio je sve dok ga nisu uhvatili kako novac za alkohol krade od jednog bliskog člana obitelji. Za njega je to bilo dno: sljedeći je put s liječenja izašao mnogo čvršći, počeo raditi kao krovopokrivač, uskoro upisao tečaj glume, a znamo da mu se to isplatilo.

Ipak, iskušenju mu s, čini se, nije lako othrvati jer je prošli vikend njegov predstavnik za tisak objavio da se Cory sam prijavio još jednom na odvikavanje te da mole za diskreciju dok ne prođe kroz to teško razdoblje. Monteith je u tako ozbiljnom stanju da će propustiti i snimanje zadnje dvije epizode četvrte sezone "Gleeja". Ekipa serije je, naravno, uz njega i odmah su poslali poruke podrške.

Uz Coryja je, kako se i očekivalo, i njegova draga Lea Michele, s kojom je u vezi već godinu i pol. Ona je odmah izjavila da mu je "zahvalna zbog takve odluke i ponosna na njega". Tijekom uskrsnih je blagdana Lea poslala nekoliko pozitivnih tvitova pa to valjda znači da je i Coryju malo lakše, a vjerojatno je i poticajno izvan klinike imati tako "vjerne navijače".

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj