Kim Kardashian: Porođaj od milijun dolara

31/05/2013

Evo na što Kim troši tisuće dolara svakog dana pripremajući se za svoj veliki dan...

Reality zvijezda Kim Kardashian uvelike je počela pripreme za porođaj, koji se očekuje u srpnju. Budući roditelji trenutačno u žurbi kupuju sve što će njihovoj prvoj bebici biti potrebno, a za sve to troše više od 4000 dolara svakog dana! Dok dođe termin za porođaj, Kimina kasica prasica bit će lakša za cijelih milijun dolara!

- To neće biti običan porođaj, čak ni po uobičajenim standardima poznatih. Kim je već potrošila desetine tisuća dolara kako bi bila sigurna da će sve proći bez i jednog problema - rekao je izvor.

Kim i Kanye dali su tisuće dolara na luksuzni trudnički apartman u bolnici Cedars-Sinai Medical Center, u koji će Kim doći tri dana prije porođaja. Apartman ima veliku kadu, dva kreveta, veliki TV te odvojenu sobu s velikom foteljem i stolom. Cijeli apartman će biti dekoriran desetinama bijelih ruža.

Ako par ne bude zadovoljan ponuđenom hranom u bolnici, reality zvijezda dogovorila se s nekoliko omiljenih restorana da budu spremni priremiti joj specijalne obroke.

Kim će također dati 1000 dolara dnevno fotografu čiji će zadatak biti da fotografira prvi tjedan mame i bebe. Ona će tada nositi garderobu kupljenu samo za tu priliku, a par je samo na rublje koje će Kim nositi u tom razdoblju u Parizu potrošio 25.000 dolara.
- Kim nema namjeru nositi bolničku staru spavaćicu koju su nosile i druge žene - otkrio je izvor za magazin National Enquirer.

Buduća mama također od Kanyea Westa očekuje i tradicionalni poklon koji majke dobivaju od svojih partnera nakon porođaja.

- Za Kanyea bi bilo bolje da obavi dobru kupnju. Kim očekuje veliku nagradu za sve te mjesece tijekom kojih se mučila s otečenim nogama, prekomjernom težinom, jutarnjom mučninom i velikim trbuhom - dodao je izvor.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj