Jennifer Lawrence: "Znam da to zvuči ludo, ali nikad mi ga nije dosta"

29/11/2013

Dobitnica Oscara Jennifer Lawrence razvila novu opsesiju!

Jennifer Lawrence razvila je novu opsesiju – postala je velika obožavateljica posebnog laka za nokte kojeg je moguće naručiti isključivo iz Švicarske! Naravno, radi se o njezinom liku Rosalyn Rosenfeld kojeg je utjelovila u novom filmu redatelja Davida O. Russella – „Američki varalice“.

Iako smo se još prije tri godine uvjerili da se radi o iznimno kvalitetnoj glumici zahvaljujući njezinoj ulozi u trileru „Zimska kost“ za koju je zaradila svoju prvu nominaciju za prestižnu nagradu Oscar, ono što Jennifer Lawrence pokazuje u nadolazećem filmu „Američki varalice“ zbilja je vrijedno svakog divljenja. U kratkoj sceni iz filma koju vam ovim putem predstavljamo i vi se možete uvjeriti u to da Jennifer ne gine nova nominacija, a možda čak i novi Oscar, iako ga je ove godine već osvojila za glavnu žensku ulogu u odlično prihvaćenom filmu „U dobru i zlu“ (Silver Linnings Playbook)!

Za svoj novi film „Američki varalice“, redatelj David O. Russell okupio je uistinu zvjezdanu glumačku postavu koju uz Jennifer Lawrence predvode Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner i Amy Adams! Uz sporedne uloge Michaela Pene, Alessandra Nivole, Louisa C.K.-a i Elisabeth Rohm neupitno je riječ o novom potencijalnom kino hitu i glavnom pretendentu u predstojećoj sezoni filmskih nagrada.

Smješten u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper). DiMaso ih oboje gura u podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Renner glumi Carmena Polita, strastvenog, promjenljivog političara New Jerseyja uhvaćenog između prevaranata i Federalaca. Irvingova nepredvidljiva supruga Rosalyn (Lawrence) mogla bi biti karika koja nedostaje da se cijeli njihov svijet u potpunosti sruši...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj