Jelena Rozga na Valentinovo gošća urednica portala Cosmopolitan.hr

12/02/2016

Zamolili smo najzaljubljeniju osobu u zemlji da na jedan dan osmisli teme za nedjeljno izdanje portala Cosmopolitan.hr, a ovo je Cosmo po Jeleninoj mjeri:

U staroj Dubrovačkoj Republici na snazi su bila dva stroga zakona koja kažu da tijekom južine, ali i za zaljubljene nema glasovanja, no u kozmosu časopisa Cosmopolitan vrijede posve druga pravila (pogotovo u veljači), a ona kažu da o ljubavi i seksu najbolje i najnadahnutije pišu upravo oni friško zaljubljeni. A priznajte, tko je proteklih mjeseci bio zaljubljeniji od Jelene Rozge i Stjepana Hausera koji su tako romantični da pomalo podsjećaju na trubadure. Samo nikako da dočekamo njihov duet. :)

Upravo smo zato kao prvu gošću urednicu portala koja će na Valentinovo urediti Cosmopolitan.hr pozvali najzaljubljeniju osobu u zemlji – Jelenu Rozgu, koja je nakratko zanemarila Stjepana i bacila se na osmišljavanje Cosmo tema i na svoj način obojila današnji sadržaj.

yOk, Stjepan Hauser ipak nije bio strašno zanemaren jer je Jelena napravila s njim i kratak intervju u kojem možete doznati koje pjesme pale na dejtu, koje šalju seksi vibru, a koje ga podsjećaju na njegovu dragu. Osim toga, na Cosmo webu možete doznati i koje dizajnere Jelena voli, zašto voda nije alkohol, zašto je dobro pretjerivati sa spavanjem, redovito kontrolirati štitnjaču, ponašaju li se dečki kako spada doista samo za Valentinovo ili ne te naposljetku koje ljubavne filmove ona i Hauser gledaju kad su "zu Hause".

Što reći nego prvi put želimo da je ta slatka bolest, kako su stari Dubrovčani zvali ljubav, jako zarazna te da dio njihove ljubavne sreće prijeđe i na nas. Uživajte u Danu zaljubljenih i Cosmu koji je danas stvoren baš po Jeleninoj mjeri.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj