Barbara Palvin - izravno iz holivudske tvornice snova

28/11/2013

Ona nosi revije Victoria’s Secret, leti privatnim avionima, šeta crvenim tepihom uz Leonarda Dicaprija (ok, i Justina Biebera) i ide na ekskluzivne zabave, a ipak je taaako draga

Pomislila sam kako će biti najbolje da na intervju i snimanje dođem barem 15 minuta ranije, da se malo opustim i razmislim o svemu što me čeka toga dana, ali kad sam ušla u tihi studio, primijetila sam da je netko već ondje. Djevojka sa slatkom punđicom u crnoj haljinici entuzijastično se trudila aranžirati sendviče koje je kupila za sve suradnike na snimanju. Hodala je oko stola sasvim opušteno, kao da je kod kuće i tek kad me pogledala, shvatila sam da je to 20-godišnja Barbara Palvin – najmlađa i najveća zvijezda ovog trenutka u Mađarskoj. Tako je energična!

Doputovala je u Budimpeštu sinoć oko 21 sat iz New Yorka, s tim da je morala čekati na frankfurtskom aerodromu pet sati svoj direktan let, a svejedno jutro poslije toga nije pokazivala znake umora ili jet laga. Na zahtjev stilista isprobavala je sve outfite koje je odabrao za snimanje, a usput nas je zabavljala pričom o prošlotjednom tulumu na kojem je upoznala gitarista benda Guns N’ Roses. Zaljubila se u mali crni top koji na kraju nije odabran za snimanje, ali je isprobala i neke hlače koje su joj savršeno pristajale pa ih je i kupila.

Barbara kaže da mrzi šoping, ići od trgovine do trgovine i isprobavati odjeću pa radije kupuje ovako, dok radi. Kad je došao njezin agent Vince Barati, uzela je kratku pauzu. Toliko je bila sretna što ga vidi da mu se suznih očiju zaletjela u zagrljaj. Suze zbog prve ljubavi Barbara: Nisam ga vidjela otkako sam prije dva mjeseca otišla u New York. A u posljednje sam vrijeme silno emocionalna i često plačem.

Ali, valj­da možete razumjeti – toliko se toga događa u mom životu, upoznajem čudesne ljude i sve je tako zadivljujuće da često ne mogu vjerovati da se to događa meni. I tako krenu suze... Prije nekoliko tjedana prvi sam put imala priliku letjeti privatnim avionom. Kad sam se ukrcala, počela sam plakati od silne zahvalnosti. Dogodile su mi se neke divne stvari i na dodjeli Zlatnih globusa, nisam mogla vjerovati da sam hodala istim crvenim tepihom po kojem su koračali najslavniji ljudi na svijetu... I da, opet sam se rasplakala.

...ostatak pročitajte u novom broju Cosmopolitana. Na kioscima od 25. studenog!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj