BABY BOOM Najpoznatija Kardashianka očekuje treće dijete

27/07/2017

Bebu će na svijet donijeti surogat majka...

Kim Kardashian često ističe kako želi imati veliku obitelj, a suprug Kanye West u tome je podržava. No, Kim je već imala dvije komplicirane trudnoće nakon kojih su je liječnici upozorili da bi treća trudnoća mogla biti kritična. Supružnici ipak nisu željeli odustati od trećeg djeteta, ali nisu htjeli ni ugroziti Kimino zdravlje pa su se tako odlučili na surogat majku. 

Pronašli su ženu koja će im roditi dijete, a prije nekoliko dana u obitelj je stigla sretna vijest - surogat majka trudna je već tri mjeseca. Par Kardashian-West platit će ženi koja nosi njihovo dijete iznos od 36 tisuća eura, a isplaćivat će ga u mjesečnim ratama. U slučaju višeplodne trudnoće, morat će joj platiti još 4.300 eura po djetetu. 

Par se još nije oglasio o ovim vijestima, ali svi se nadaju da će to uskoro napraviti i da je ova vijest koja je odjeknula u američkim medijima točna. Ako je, bebici, koja se treba roditi u siječnju sljedeće godine, sigurno se najviše raduju 4-godišnja seka North i 19-mjesečni braco Saint. 

Easter 2017

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj