Ashley Benson: cura sa stavom

26/03/2014

Svidjela nam se kao lijepa plavokosa it cura u “Slatkim malim lažljivicama”, ali u stvarnosti je Ashley Benson zaista čarobna. Vesela je, samopouzdana i točno zna što želi od karijere (zazivajući Woodyja Allena) i od svoga ljubavnog života (pozitivni, opušteni dečki imaju prednost!)

Na prvi biste pogled pomislili da je ova djevojka iz Kalifornije rođena Njujorčanka koja voli vrludati njujorškim Meatpacking Districtom u kožnim hlačama, cool čizmama, tamnim naočalama, bez traga make upa na svom lijepom licu. Sada je obojila kosu u tamniju nijansu zbog trilera “Webcama” koji snima u Brooklynu pa biste je lako mogli zamijeniti sa Scarlett Johansson. Kad sam joj rekla na koga mi sliči, lice joj se ozarilo. “Kad sam imala 15, bila sam na probnim snimanjima za kampanju koju je ona radila za Dolce & Gabbanu, jako je volim”, kaže. I to je živa istina.

Ashley je priznala da se u hotel prijavila imenom jedne Scarlettine filmske uloge. Zanimljivo, Benson nimalo nije nalik Hanni Marin, liderici dotjerane djevojačke srednjoškolske skupine koju glumi u seriji “Slatke male lažljivice”. Naprotiv, njezin se svijet ne vrti oko odjeće i make upa kao što je nedavno dokazala prosvjedom na Instagramu. “Previše Photoshopa. Nitko ne izgleda ovako. Svi imamo mane”, napisala je. I bez obzira na to baca li bombe gole istine na društvenim mrežama ili snima seks u troje, kao prošle godine u filmu “Proljetno ludilo”, Benson se ne ustručava prodrmati stvari oko sebe, kao što je to dokazala i u razgovoru za Cosmo.

...ostatak pročitajte u novom broju Cosmopolitana. Na kioscima od 25. ožujka!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj