10 najskupljih plastičnih operacija u svijetu showbiza

29/08/2017

And the winner is... Kardashian-Jenner!

Neke od njih su uzori ženama i djevojkama diljem svijeta, što zbog izgleda, što zbog ljepote. No, važno je znati – ove žene na popisu nisu prirodne ljepotice! To ne znači da prije nisu bile lijepe (ljepota je u oku promatrača), nego jednostavno su pokleknule pred estetskom kirurgijom. Pojedine dame vješto skrivaju svoje „sitne“ zahvate, dok druge otvoreno priznaju da vole otići „pod nož“, što je u potpunosti u redu. Ipak, fotografije govore više od tisući riječi pa procijenite same jesu li neke od njih pretjerale.

Ovo je 10 zvijezda koje s imale najskuplje plastične operacije:

1. Kylie Jenner, 2 milijuna dolara

Ona je jedna od onih koje ne skrivaju pravu istinu o izgledu. Kylie je u potpunosti korigirala svoj izgled. Možemo se složiti da je neprepoznatljiva, zar ne? Na estetske zahvate ova je 20-godišnjakinja do sada potrošila 2 milijuna dolara i zasjela na prvo mjesto naše liste.

Kylie

2. Demi Moore, 500.000 dolara

Drugo mjesto na popisu zauzela je glumica Demi Moore. Ona je za estetske korekcije izdvojila pola milijuna dolara. Iako je prvo negirala bilo kakve estetske „popravke“, Demi je na kraju priznala da je napravila zahvate na licu i vratu.

Demi

3. Kris Jenner, više od 70.000 dolara

Majka najpoznatijeg klana na svijetu, Kardashian-Jenner, bila je prilično neodlučna oko svojih grudi. Prvo ih je povećala pa ih je smanjila. A lice joj je, kao što možete vidjeti i na fotografiji, puno botoksa.

Kris

4. Caitlyn Jenner, 60.000 dolara

Jedini muškarac na popisu koji nije više muškarac. Tata, odnosno mama (ne znamo ni sami) sestrica Jenner promjenu spola platio je samo 60 tisuća dolara. Iako je cijeli tim plastičnih kirurga radio na korekcijama njegovih muških crta lica čak 10 sati, nisu mu uspjeli u potpunosti promijeniti vilicu.

Caitlyn

5. Vivica A. Fox, 26.000 dolara

Glumica je, osim botoksa, povećala i svoje usne te je zatezala lice. No, to nije sve. Stavila je i silikone u grudi i vilicu.

Vivica

6. Lil’ Kim, 19.625 dolara

Ova američka reperica također je jedna od onih koje ne skrivaju svoje „popravke“. Najviše novca izdvojila je za posvjetljivanje kože, ali je, također, povećala grudi i usne. Šuška se i da je napravila liposukciju tijela.

Lil

7. Kim Kardashian, 16.500 dolara

Moramo priznati da nas je malo iznenadilo što je Kim Kardashian tek na sedmom mjestu ove liste. Pokraj ostalih članova svoje obitelji, gotovo je prošla neprimjetno. No, pogledamo li samo fotografiju, vidjet ćemo kako je Kim korigirala nos, a poznato je i da ima silikonske grudi i stražnjicu.

Kim

8. Nicki Minaj, 11.500 dolara

Nicki Minaj u potpunosti je promijenila svoj izgled. Ona se, kao i Lil' Kim podvrgnula zahvatu izbjeljivanja kože. Osim toga je operirala nos, a grudi i stražnjicu povećala silikonima.

Nicki

9. Megan Fox, 8.000 dolara

Jedna od najljepši holivudskih glumica drastično je promijenila svoj izgled estetskim korekcijama. „Popravila“ je grudi, usta, jagodice, a vrat i lice puni su botoksa.

Megan

10. Blake Lively, 7.300 dolara

Da, i ona! Iako su svi dugo mislili kako je njezina ljepota prirodno, glumica je na kraju razočarala javnost svojim priznanjem estetskih zahvata. Blake je stanjila nos i zategnula je područje oko očiju.

Blake

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj