Što trebate znati prije prvog putovanja s njim

19/08/2014

Kad zamišljamo putovanje s frajerom, vidimo laticama prekriven krevet i koktel na sitnom pijesku u sumrak... A stvarnost? Paaa, malčice je drukčija od toga

Kompromis   

Problem: Kad ste izbačeni iz svoje rutini, pokazat ćete i drugu stranu svoje osobnosti. Tada sve može poći po zlu. Različiti interesi i prioriteti isplivat će na površinu tijekom putovanja i na to morate biti spremni.  

Rješenje: Kašnjenje, količina prtljage, raspodjela troškova... Sve su to mogući kameni spoticanja, a vas dvoje morate paziti kad se nađete usred toga. 

Pod pritiskom    

Problem: Putovanje s dečkom otkrit će vam nešto važno o njemu: kako podnosi stres. On treba pokazati strpljenje, sposobnost rješavanja problema i brzinu odlučivanja, no što ako to nije u stanju?  

Rješenje: Nakon što se stresna situacija riješi, svakako porazgovarajte o tome s njim. On sigurno nije ni svjestan da se ponio poput panične primadone.

Češće svađe    

Problem: Pripremite se da ćete se tijekom putovanja češće posvađati nego inače. I to je sasvim uobičajeno.  

Rješenje: Radije se fokusirajte na to kako ćete riješiti problem nego na svađu. Iznimno je važno da se što brže posvađate kako biste se što prije pomirili pa da možete nastaviti uživati u lijepim stranama putovanja. 

Jasan znak  

Problem: Ako ste shvatili da je putovanje s vašim frajerom zapravo niz katastrofa, nemojte biti očajni nego budite zahvalni na tom prosvjetljenju. Naime, putovanje vam može razotkriti da vaš dečko nije onakav kao što ste mislili. 

Rješenje: Prihvatite da to nije tip s kojim želite biti i budite sretni što ste to doznali sad, a ne tek za deset godina. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj