Što njegov izbor ljubimca otkriva o njemu?

26/06/2013

Ukoliko frajer koji vam je upao u oko ima kućnog ljubimca, možete biti sretni što na temelju njegovog izbora možete dosta saznati o njemu... Naravno, ako vas njegov ljubimac ne užasava i ako on i dalje ima šanse kod vas!

Saznajte da li taj slatkiš ima kućnog ljubimca...ako je odgovor da, otkrijte kojega i što to otkriva o njemu. Možda i saznate kakav je luđak prije nego učinite neku ludost poput ludog zaljubljivanja u njega!

Pas

Muškarac koji ima psa, odan je i spreman na obveze, budući da je briga oko psa najsličnija brizi za dijete i iziskuje puno pažnje, ljubavi, brige i strpljenja. Dok neki ljubimci mogu ostati sami na dan ili dva - vlasnici pasa si uglavnom ne mogu priuštiti takav komfor. Veliki problem bi mogla predstavljati i njegova opsesija njegovim ljubimcem - ako mu dopušta apsolutno sve, kao npr. između ostaloga, da spava s njim u krevetu. Na vrijeme se naviknite da u sobi gotovo nikada nećete biti samo vas dvoje!

Mačka

Ohoho, naletjeli ste na emotivca! Osim što je emotivan, vjerojatno vam stalno šalje slike svoje mačke i objavljuje ih na Facebooku i Twitteru. Ne znamo zašto je to tako, ali čini se da su svi vlasnici mačaka skloni takvom ponašanju! Velika je vjerojatnost da ćete većinu vremena provoditi u njegovom stanu jer njegova maca ne može bez njega...niti on bez nje! Oboje su jako usamljeni ako nisu zajedno!

Ribice

Ako je vaš frajer ponosni vlasnik akvarija punog ribica, moguće je da je emotivno hladna osoba, kako u životu, tako i u krevetu. Velika većina ljudi ribice niti ne ubraja u kućne ljubimce, nego ih doživljava poput ukrasa! Ljubimci bi trebali biti dostupni za maženje, a ne samo za gledanje! Naravno, možda je sklon nekoj vrsti alergije pa ne može imati neku drugu vrstu ljubimca, no svejedno...Čudan je to izbor ljubimca!i

Iguana

Netko je naletio na pravog macho frajera! Da, vi! On je vjerojatno još uvijek uvjeren kako je cool (kao što je nekad bio) zato što ima egzotu poput iguane! Kada je bio mlađi, sigurno su mu na njegovom Iggyju svi dečki zavidjeli, a on takav oblik pažnje voli i dalje!

Papiga

Iako papige uglavnom nisu jako mazne životinje, barem su jako zabavne, pogotovo ako se radi o nekoj vrsti koja može govoriti. Frajer s papigom sigurno je poprilično samopouzdan! Zašto? Zato što je papigu vjerojatno naučio da govori sve one pretenciozne izjave koje i sam koristi prilikom zavođenja! Super zabavno!

b

Kunić

Ovog ljubimca vjerojatno ima tip koji si time ispunjava dječački san. On je zeku sigurno htio kada je bio dijete, ali ga nije imao. Sada, kada sam živi svoj život, napokon si je ispunio želju. Zeko vjerojatno ima neko ultra muževno ime kao što je npr. ''Rambo'', čisto da se nadoknadi manjak muževnosti zbog posjedovanja super umiljate, čupave životinjice!

Glodavac

Bilo da se radi o mišiću, štakoru ili hrčku, razmislite dvaput želite li izlaziti s njim. Zašto? Zato što posjedovanje ovakvog tipa ljubimaca, osim ako niste dijete, može upućivati na neke mračne i uznemirujuće probleme.

Zmija

Nadamo se da na ovog frajera niste i nećete naletjeti! On vjerojatno vozi neki opasno nabrijani auto i nosi Metalicca majicu iz 86. Još ako je za vaš drugi date isplanirao zajedničko hranjenje njegove ljubimice živim mišem, bježite koliko vas noge nose!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj