Što mjesto dejta govori o njemu

27/06/2013

Nažalost, mazanje sladoleda po cijelom njegovu tijelu nije svakodnevna opcija zato smo istražili kakva bi ljetna zabava zadovoljila vašeg dečka

KONCERT

Prvi dojam Ako je nabavio ulaznice unaprijed, očito da je tip koji voli planirati (što je ok) i koji se voli isplesati (opet super).

Ispod površine Teško ćete moći razgovarati uza svu tu buku pa se nemojte šokirati ako skužite da mu se više sviđa glazba od vas.

PLAŽA

Prvi dojam Odlazak na plažu samo mu je izgovor da vas vidi polugolu i razmazuje losione za sunčanje po cijelom vašem tijelu.

Ispod površine I vi ćete moći uživati u pogledu na njegov torzo, ali pazite – u prvom će mu planu biti vaše tijelo, a ne mozak.

PIKNIK

Prvi dojam Ako je on tip koji će isplanirati dejt na kojemu je, po definiciji, mnogo više govorancije nego akcije, bilo bi dobro da vi prvi potaknete stvari.

Ispod površine Želi vas bolje upoznati i dobar je materijal za dečka, a i vi biste mogli više doznati o njemu.

PIVNICA

Prvi dojam Možete pomisliti da je frajer koji voli pivnice društven, otvoren i cool. I to može biti istina, ali...

Ispod površine ...može značiti i da njegova ideja sudara podrazumijeva pijane priče i kobasice s roštilja.

PLANINARENJE

Prvi dojam Ovaj gospodin drži do svog zdravlja, uživa u ljepotama prirode i vašem licu bez šminke.

Ispod površine Njegova želja za pokretom mogla bi vas malo izbaciti iz takta, pogotovo ako nedjelje provodite liječeći subotnji mamurluk.

LUNAPARK

Prvi dojam Gužvanje u gomili ljudi i nečije vriskanje ne biste nazvali romantikom, ali ovog bi tipa bilo mudro zadržati pokraj sebe.

Ispod površine To što se želi tako zabaviti, znači da želi pokušati nove stvari uz vas. Još ako vam kupi šećernu vunu...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj