Koju ulogu iz 'Seks i grada' igra vaš frajer?

14/06/2013

Iz ljubavnih problema i razmirica glavnih junakinja popularne serije Seks i grad podosta smo mogli naučiti. Neki su se naizgled savršeni frajeri pokazali kao apsolutni promašaj, a neki su nas neočekivano ugodno iznenadili. Donosimo one koji su obilježili naše heroine. Saznajte koju ulogu igra vaš frajer!

Mr. Big

Veza koja sliči na igru mačke i miša, možda se čini kao da nema sudbinu. Vaše prijateljice vjerojatno ne mogu ni pohvatati sva događanja na vašem ljubavnom planu - malo ste zajedno, malo prekidate, malo ste samo prijatelji s određenim privilegijama i tako u krug. Ovakvi su odnosi iznimno iscrpljujući i oduzimaju puno vremena i energije, ali ono što trebate pročitati između redaka i što je bitno jest da se uvijek vraćate jedno drugom. Prihvatite da savršenstvo ne postoji. Ako želite stabilnu vezu, pomirite se s nekim njegovim manama koje vas muče. Jer promjeniti ga nećete, a ako se ludo volite i ako ne možete zamisliti život bez njega, sačuvati ćete svoje živce.

yAidan Shaw

Njegov život teče savršeno. Uvijek igra po pravilima, o čemu god se radilo. U principu je dečko za poželjeti. Uvijek će biti tu za vas, spreman pomoći vam u nevolji, ali i pomoći osobama koje su vama bitne. Nikada vas neće iznevjeriti, a kamoli prevariti. Dobrica na kvadrat! Ali možda je upravo u tome problem! Žene često imaju tendenciju ganjati frajere koji su pomalo zločesti i mazohistički se vraćati takvima. No ako ste imali sreće i naletjeli na svog Aidana, igrajte pametno i po pravilima. Jer uz njega vam u životu ništa neće nedostajati. Osim možda malo uzbuđenja, ali hej, ne možete imati baš sve!

Steve Brady

Stevea bismo mogli okarakterizirati kao realističniju verziju Face. On nije super uspješan, nije super zgodan, ali je muškarac koji će za vas učiniti sve. Steve je izvrstan primjer kako u životu ne treba na prvu loptu odbaciti nešto što izvana ne djeluje privlačno. Sigurni smo da postoji hrpa frajera koje biste na prvi pogled osudili i odbili im dati šansu. Pogrešno! Jer možda biste njemu bili cijeli svijet i osjećali se kao najpoželjnija žena na svijetu!

yJack Burger

Ovog frajera smo odlučili spomenuti iako on toga nije vrijedan. Neka njegov profil bude škola svima koje nalete na takve. Osoba koja je toliko nesigurna u sebe i toliko zavidna da se ne zna radovati vašim uspjesima ne treba imati mjesta u vašem životu. Kraj priče!

yAleksandr Petrovsky

Iako se možda, unatoč godinama, čini kao savršen frajer koji vam može i želi pružiti sve, razmislite koliko je to zapravo istina. Jeste li spremni s nekim provesti život, ako to ne bi uključivalo neke stvari koje jako želite - poput djece koju on više ne želi? Ako vas doista voli, ne bi nikada tražio da birate između njega i djece. On je zapravo egocentrik koji je sam sebi najbitiniji i od takvoga treba pobjeći glavom bez obzira.

Richard Wright

Opasno šarmantan, perverznog uma, uvijek spreman na seksualne igrice i eksperimente. Možda vas baš to privlači, ali možda takva osoba i nije najsavršeniji izbor za ozbiljnu vezu. Ako vam šesto čuli govori da se poigrava vama, a ne samo s vama, razmislite o prekidu. Pogotovo ako znate da vam nije bio vjeran. Ako je to učinio jednom, vrlo je vjerojatno da će to učiniti opet.

Trey MacDougal

Pomirite se na vrijeme s činjenicom da će njemu uvijek najvažnija žena na svijetu biti njegova mama. Koliko god bilo lijepo što poštuje svoju majku, neki oblici ponašanja su ipak malo previše. Ne želite biti u vezi s njegovom mamom, a ostanete li u vezi s ovim frajerom, upuštate se u emocionalni manage a trois iz pakla.

Harry Goldenblatt

On je poslovno uspješan, financijski stabilan, pomalo smotan i ne previše zgodan, ali je spreman truditi se da vas osvoji svaki dan iznova. Cijenite ovakvog frajera i jednom kad ga nađete nemojte dopustiti da vam klizne iz ruku!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj