A kako izgleda vaš idealan frajer?

15/05/2016

Adonis s pločicama ili couch-potato sa škembom? Nećete vjerovati ali jedna britanska studija je upravo dokazala da cure imaju puno niže kriterije od frajera.

Obično se za cure voli govoriti da su komplicirane, da ne znaju što žele, da bi mačo frajera za vrijeme ovulacije, a mekušca nakon. A onda opet obrati, jer kada ih pitate što im je najvažnije prilikom odabira frajera često kažu humor, pa vi sad znajte. Srećom, Britanci su poželjeli otkriti kako stvarno izgleda idealan frajer za žene pa su ispitali 1000 muškaraca i isto toliko žena. Rezultati su ispali prilično šokantni, jer 72% žena tvrdi da žele apsolutno prosječnog frajera, i to onoga koji ne visi u teretani, niti stoji dulje pred ogledalom nego ona. Vidi sliku desno.

S druge strane, 62% ispitanih frajera su toliko podigli kriterije da po njima idealan muškarac izgleda ni manje ni više nego savršeno, vidi sliku lijevo - kao kombinacija Justina Biebera (kosa), Gerarda Butlera (lice), Hugha Jackmana (ruke), Davida Gandyja (trbuh) i Cristiana Ronalda (noge). Dakle, hipster s mišićima. I sada kreću problemi jer kada su curama pokazani takvi roboti idealnih muškaraca većina je rekla “Ne hvala”, jer takav lik ne pruža ni stabilnost, sigurnost, nježnost niti garanciju da će vam se posvetiti kao prosječni tipovi. A što vi mislite? Birate li sliku lijevo ili desno te kako izgleda vaš idealan muškarac?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj