5 stvari kojima žene izluđuju muškarce

23/04/2013

ŽENE se smatraju pripadnicama ljepšeg, ali i slabijeg spola. No, u nekim situacijama znaju odigrati igru toliko dobro, da uspiju izluditi i pripadnike onog jačeg spola.

Pitali smo se na koje sve načine žene mogu izluditi i povrijediti muškarce? Donosimo pet najčešćih.

1. Suze

Opće je poznato da su muškarci slabi na ženske suze, a to u trenu postaje moćno oružje koje žene koriste kako bi dobile ono što žele.

2. Flert

Koji najčešće slijedi nakon burne svađe s partnerom. Posebno sređivanje, izlazak s frendicama i pronalaženje "žrtve", koja će tu večer poslužiti kako bi se ona osjećala bolje, što će partnera učiniti ljubomornim. Jednaki efekt će imati i odugovlačenje s odgovorom tko te zvao ili poslao poruku.

3. Seks

Točnije, uskraćivanje seksa kao kazna za pogrešku. Za muškarce najokrutnija kazna, jer je to ono bez čega oni ne mogu i ne žele biti.

4. Kritike

Nitko ne voli slušati kritike na svoj račun, pa tako ni pripadnici jačeg spola. Posebno one koje su im upućene pred drugima i koje prelaze granicu dobrog ukusa.

5. Testiranje ljubavi

Poput situacije u kojoj on želi s dečkima van, a onda čuje rečenicu "ako me doista voliš, nećeš izaći večeras s njima".

Svaka žena se barem jednom poslužila ovom vrstom manipulacije ili će se tek poslužiti. No, prečesto ponavljanje takvih stvari moglo bi te dovesti u vrlo neugodne situacije. Pa prije nego djeluješ, razmisli o posljedicama!

Izvor: Index.hr

Foto: Thinkstock

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj