Apsolutno simetrične stidne usne su mit!

20/08/2015

Naravno da ćete sad pitati – a što je s onim ljepoticama u muškim časopisima koje dokazuju da postoje i prava remek-djela prirode: svijetloružičaste, pravilne, ni s prevelikim ni s premalenim brdašcem?

Gledali ste seriju “Seks i grad” i vjerojatno se sjećate epizode u kojoj jedna slikarica šokira i najliberalnije stanovnike najslobodnijega grada na svijetu time što u poznatoj galeriji izlaže slike uvećanih vagina tvrdeći da su one kao lica, apsolutno jedinstvene i da nema identičnih kao što nema ni apsolutno simetričnih lica. Ako se želite uvjeriti kako bi vam lice izgledalo da je potpuno simetrično, pogledajte stranicu alexjohnbeck.com.

Da, i naše su vagine svakakve – glatke ili naborane, ružičaste ili smećkaste, ispupčene ili ravne te je gotovo uvijek jedna usmina malo veća od druge i drsko strši. Naravno da ćete sad pitati – a što je s onim ljepoticama u muškim časopisima koje dokazuju da postoje i prava remek-djela prirode: svijetloružičaste, pravilne, ni s prevelikim ni s premalenim brdašcem? Zar sve idu kod intimnih kirurga i popravljaju ono što je napravila majčica priroda s obzirom na to da sve više celebrityja odlazi na takve sulude tretmane? Odgovori će biti kratki: a) Photoshop čini čuda, b) ženski užitak nikada ne ovisi o veličini stidnih usana. Točka.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj