10 odličnih trikova za vaš grudnjak

11/11/2015

Brzi popravci i genijalni trikovi za sve one male iritantne muke s grudnjacima.

Dok je sam pronalazak prave veličine grudnjaka dovoljna bitka, nedovoljna podrška, labave naramenice i neudobne žice dodatni su problemi s kojima će se, bar jednom, susresti svaka vlasnica grudnjaka. Zato smo odlučili potražiti nekoliko trikova koji će u kratkom roku riješiti sve vaše muke.

1. Umjesto kupnje grudnjaka s naramenicama na leđima, iskoristite spojnicu i privremeno ih spojite. Postoje posebne spojnice za naramenice, ali jednako dobro funkcionira i ona za papir.

d

2. Ne bacajte grudnjake u perilicu za rublje. Grudnjaci su skupi i delikatni. Grudnjake perite ručno ili pokušajte nabaviti plastični držač za pranje u perilici koji će održati njegovu formu.

d

3. Za haljine otvorenih leđa, sami produžite pojas grudnjaka. Haljine otvorenih leđa nevjerojatno su seksi, ali ne s iritantnim pojasom od grudnjaka na putu. Zato, izrežite traku od elastika širine prsnog koša. Bit će vam potrebna i kopča za pojas koju možete nabaviti u bilo kojoj prodavaonici krojačkog materijala. Spojnicu dodajte na oba kraja pojasa, tako da ih možete spojiti kao normalan grudnjak.4. Stari grudnjak prišijte na haljinu otvorenih leđa za ugrađenu podršku. Uklonite naramenice i košarice ručno prišijte na bilo koju haljinu.

5. Naramenice vam se urezuju u ramena? Ispod naramenica podmetnite silikonske jastučiće. Oni će vam olakšati neugodnu bol i spriječiti urezivanje u kožu. Ovo je odlično privremeno rješenje, no dugotrajnije će rješenje uključivati profesionalno mjerenje i kupnju novog grudnjaka – vjerojatno manjih odnosno većih košarica, budući da je kriva veličina grudnjaka glavni razlog ovog problema.

6. Nakon pranja, grudnjake sušite na ravnoj površini. Nemojte ih objesiti kako ne bi izgubili svoj oblik. Također, grudnjake nikad ne sušite u sušilici! Vrućina će ga uništiti puno prije vremena.

7. Običan grudnjak pretvorite u grudnjak bez naramenica koji neće padati. Uzmite jednu naramenicu (od grudnjaka s naramenicama koje možete skinuti) i zakačite je za kopču pojasa grudnjaka, a zatim ju omotajte oko pasa i drugi kraj zakačite na kopču s druge strane.

8. Grudnjake držite u ormaru otvorenih košarica. Košarice nikad nemojte slagati jednu u drugu. Ta navika skraćuje životni vijek grudnjaka, uzrokuje nabore i nepravilnost košarica.

d

9. Za brz popravak žice košarice, zalijepite komad meke tkanine. Brzo i jednostavno, uzmite mali komadić tkanine ili umjetne kože i zalijepite ga za rupicu kako bi spriječili izlaženje žice iz košarice grudnjaka.

10. Zaštitite svoje grudnjake dok putujete torbicom za grudnjake. Posebna torbica pobrinut će se da vaši grudnjaci zadrže oblik i ostanu zaštićeni.

d

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj