Pokrenite se - dolazi nam proljeće!

21/02/2012

Sjećate se svojih obećanja da ćete otići u teretanu nakon što se otopi snijeg? E pa snijeg se otopio, a vi još ležite kod kuće, grickate čips i gledate filmove? Krajnje je vrijeme da pokrenete svoje mišiće i da probudite vrijednog patuljka koji se skriva u vama. Odajemo vam nekoliko savjeta kako se probuditi prije proljeća te vas pozivamo na Fitnes izazov. Usudite se odbiti

vježbanje

Dok poznati top-modeli već odavno spremaju svoja tijela za nadolazeće toplije dane, vi još čekate da se teretana otvori u vašoj zgradi kako bi se konačno pokrenuli. No, postoje i bolji načini da se nagovorite da razgibate svoje tijelo. Svakako morate osvijestiti da je prošlo vrijeme zimskog sna i da je krajnje vrijeme da pokrenete svoje noge i odete do obližnje teretane ili parka.

Ako se grozite pomisli da vježbate u zatvorenim prostorijama, savjetujemo vam da ujutro prije posla ili predvečer prošetate po obližnjem parku ili šumi. Ako imate psa, možete spojiti ugodno s korisnim. Bitno je da osvijestite da vaše tijelo vapi za kretanjem i svježim zrakom. Neka vas zgodan trener natjera da zbog njega počnete dolaziti u teretanu. Možete ga škicati ili ga čak do početka proljeća i upecati.

Vaše umorno tijelo nakon vježbanja postat će aktivnije i svježije, koža odmornija, a i vi ćete se osjećati pozitivnije i energičnije. Bitno je da u svoje zdrave navike ubacite puno vode, povrća i barem pet voćki. Vježbajte barem dva puta tjedno, a ako slučajno propustite jedan trening, možete ga zamijeniti samostalnim treningom kod kuće (vježbajte uz DVD ili neki video na internetu).

One koje ni ovi savjeti nisu natjerali da promisle o svom nemaru prema tijelu pozivamo na COSMOPOLITAN FITNES IZAZOV. U novom broju Cosmopolitana izrežite prijavnicu i pošaljite je na našu adresu. Mi ćemo odabrati pet kandidatkinja s kojima ćemo, uz pomoć vrhunskih trenera, kozmetičara i nutricionista, u tri mjeseca isklesati savršeno tijelo koje će plijeniti pozornost na svim plažama.

Zato požurite na kioske 25. veljače, ispunite prijavnicu i očekujte naš poziv. Dotad vam predlažemo da pogledate vježbe rastezanja i pokreta iz joge da biste svoje tijelo pripremili za Fitnes izazov.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj