What the vitamin F? Pronašli smo rješenje godine u borbi protiv akni!

21/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Problematična koža.

I dok se neki proizvodi još uvijek bore za svoje mjesto pod Cosmo zvijezdama, smatrajte ovo kao ljubav na prvi pogled jer nakon što smo probali ovog kandidata, drugi nas više i ne zanimaju.

Predstavljamo vam Nikelovu Kremu s čajevcem, rješenje za problematičnu kožu toliko dobro da apsolutno zaslužuje biti okrunjeno.

Skincare-Problematična-Nikel

Nikel Krema s čajevcem za mješovitu i masnu kožu u samo nekoliko dana lokalnom primjenom dovodi do obnavljanja lipidne barijere i sprječava transepidermalni gubitak vode. Osigurava koži potrebnu vlažnost i elastičnost te umanjuje ljuskanje i suhoću kože, a povoljno djeluje i na kožu sklonu aknama.

Krema s čajevcem pruža osjećaj svježine i ugode već nakon prvog nanošenja, a njezino redovito korištenje utječe na smanjenje lučenja sebuma, reducira akne i prištiće te donosi umirenu i obnovljenu epidermu. Zahvaljujući ljekovitim svojstvima čajevca, krema ima protuupalni i antimikrobni učinak.

Osim što hidrira i sužava pore, krema ostavlja baršunasti mat izgled na koži zbog kojega ne morate brinuti o vidljivim masnoćama i slobodno započeti dan znajući da svojoj koži pružate sve što joj je potrebno.Slažete se s našim odabirom? Glasajte za njega ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj