Vježbe iz tvornice ravnih trbuha

16/07/2016

Čekali smo da dođete do određene razine vježbanja da bismo vam pokazali ove trbušnjake. Upoznajte se s vježbama 'ubojicama' i ispeglajte trbuh

cure

Nećemo duljiti već odmah krećemo s ovim vježbama koje su (vjerojatno) izašle iz vojske, ali zato će rezultati izgledati kao da su ravno iz raja!

Daska s podizanjima

Za početak stanite u položaj izdržaja, ruke pod pravim kutom i noge u ravnini s ramenima. Nakon toga priljubite lijevu nogu desnoj i podignite guzu iznad ramena. Pokušajte ne propadati i održite se u istoj poziciji. Ponovite do 20 ponavljanja s pomicanjem nogu.

daska

Jednoruki čučanj                                                                               

Stanite tako da vam stopala budu široko razmaknuta pa se spustite u čučanj i desnom ruku spustite na pod, a lijevu prebacite natrag. Desna ruka mora biti u sredini vaših prsa. Sada nogama zamahnite prema iza i postavite se kao da izvodite sklekove (jednom rukom). Ovo je samo jedno ponavljanje. Pokušajte ih izvesti barem 20 puta s promjenom ruke i brzim tempom.

jednoruki čučanj

Čučnjevi s trbušnjacima                                                                 

Raširite noge i stanite čvrsto, ruke položene iza glave. Spustite se u čučanj, a nakon toga kad se podižete, desnom nogom krenite prema lijevoj ruci. Ponovite ih 20 sa zamjenom noge i ruke.

trbušnjaci na nogama


V kao vježba

Lezite na pod spojenih nogu, stopala izdužite, a ruke položite pokraj tijela. Jednostavno kada podižete noge, podignite i ruke tako da vaše tijelo bude u položaju kao slovo V.

V kao vježba

Izduži i okreni

Lezite na leđa, koljena spojena, a ruke iza leđa. Podignite ramena s poda lagano i noge privucite prema prsima (pod pravi kut), ostanite s nogama u tom položaju. Lijevi lakat najprije okrenite prema desnom koljenu, pa zatim desni lakat prema lijevom koljenu. Vratite noge i ruke u početni položaj i ponovite još 20 puta. Sretno

izduži i okreni

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj