Vaša super seksi čvrsta guza

21/05/2013

E, pa imamo malo kremica, malo vježbica i samo malo (lakih!) pravila da vam guza bude čvrsta, zategnuta i totalno seksi

Sad kad je ova duga zima skoro iza vas, počeli ste razmišljati kakvu su štetu na vašoj guzi ostavili mjeseci hibernacije na kauču, sendviči sa šunkom i vruća čokolada. Ma nema veze, i kod nas je isti slučaj, ali ako već sutra počnete primjenjivati ove Cosmo savjete, vaša će stražnjica do početka ljeta biti tip‑top. Kako bismo bili sigurni da će trud koji ćete uložiti ovih mjeseci (a hoćete, znamo da hoćete) uroditi vrhunskim rezultatom, odšetali smo do Kuće fitnessa Collum i pitali Branimira Vajdu što raditi, a što ne ako želimo čvrstu, podignutu i lijepo oblikovanu stražnjicu bez celulita.

Rekao nam je da moramo vježbati, ali i na koji način: “Počeo bih s osnovnim vježbama osvještavanja mišićne kontrakcije zdjelice. Jednom kada naučite pod kojim kutom najbolje osjetite kontrakciju mišića stražnjice, moći ćete je koristiti u svim životnim situacijama i pokretima”.

“No, prije početka treniranja radi kvalitete i kontrole treniranja napravite mjerenja tijela. Mjerenje ponavljajte svakih sedam dana, a izmjerite obujam prsa, struka, trbuha, kukova i natkoljenice u najširem dijelu. Mjere će vam poslužiti kao kontrolna testiranja.

Ne mjerite kilograme, neka vas centimetri motiviraju. Možete gubiti kilograme, a da, unatoč tome, ne budete zadovoljni svojim izgledom.” I za kraj još nekoliko pravila: vježbajte u jutarnjim satima dok učite nove pokrete. Ponavljajte svaku vježbu sve dok ne osjetite mišiće stražnjice. Ako tijekom izvođenja pokreta osjetite neke druge mišiće, preskočite vježbu ili se informirajte izvodite li ga pravilno. I, da, vi to možete! :)

Kad uređaji pomažu

Za one koji žele brže i bolje U Collumu se koristi kombinacija tretmana na LPG uređaju i estetske elektromišićne kontrakcije. Kombiniranje estetskih tretmana i treninga ima za cilj smanjiti potkožno masno tkivo i lokalizirane masti po pojedinim zonama tijela. Naravno, jedan od izazova je formiranje i modeliranje mišića stražnjice. Kažemo modeliranje jer se oko stražnjice nalaze četiri mjesta gdje nastaje lokalizirana mast. S vanjske strane na gornjem i donjem dijelu, preko mišića, ispod njega sredinom te ispod mišića.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj