Fitnes izazov! Upoznajte kandidatkinje

20/04/2011

Draga Halle Berry i Eva Mendes! Žao nam je što ćete uskoro izgubiti posao kad se cure na fotografiji malo stešu, izgube nekoliko kilograma i nabiju kondiciju. A plan je sljedeći...

s

Tamara Budisavljević (dipl. psihologinja) i Irma Kremer (studentica kemije), "klan breza", žele učvrstiti mišiće, poboljšati prehrambene navike i postići bolju kondiciju, a "hedonistički klan" koji čine Suzana Vorlicki i Andreja Pavišić (medicinske sestre) te Sonja Šebelić (koja je zbog ljubavi i života s dečkom nabila 10 kilograma) planiraju jednom zauvijek reći zbogom višku masnog tkiva.

irma

IRMA KREMER (20 godina) studentica je kemije koja zna sve o tome kako se prazne kalorije pretvaraju u nakupine masnoća i gdje završe molekule šećera i gigantske porcije fast fooda konzumirane nakon ponoći, no to uopće nije njezin problem. Nego? Nježna Irma bi samo htjela steći bolju kondiciju, učvrstiti tijelo te poboljšati svoje prehrambene navike. Jedva čekamo da nabije kondiciju pa da pokaže cijeloj grupi helikopter na glavi, budući da se cura dosta dugo bavila hip-hopom.

 

 

 

 

suz

SUZANA VORLICKI (24 godina) - medicinska sestra u zaraznoj bolnici, koja vjerojatno liječi i svojim blagim lijepim očima. Kako će Cosmo nju "izliječiti"? Ispunit će joj sve njezine želje, a one glase: smanjiti potkožno masno tkivo u području trbuha i bokova, stražnjice te bedara te poboljšati tonus mišića i ispuniti najveću želju - da konačno obuče nešto bijelo. Evo, Suzana je već na pol puta. Još samo da s majice nestanu slova i da crnu trenirku zamijeni bijela suknjica. Uostalom, dobro je znati tko će za nekoliko mjeseci organizirati white party!

 

 

 

sonjaSONJA ŠEBELIĆ (29 godina) kemijska je laborantica koja pršti dobrom energijom i humorom. Na pitanje kada je zadnji put sama sebi super izgledala, odgovorila je - trenutak prije nego što sam se zaljubila u dečka. Ostatak znate - živjeli su tako sretno, super su se hranili, uživali jedno u drugome, sve dok Sonja nije natukla 10 kila. Ali skinut će ih ona kao od šale. Uostalom, dobra volja je tu jer Sonja svaki dan napravi 100 trbušnjaka, a nama je odmah htjela demonstrirati i koji sklek.

 

 

 

andi

TAMARA BUDISAVLJEVIĆ (30 godina) diplomirana je psihologinja i radi u vrtiću. Obožavateljica je rolanja i DVD vježbi. Dok ona čita Cosmo, Tracy Method Mat i Post Pregnancy DVD vježbe skupljaju prašinu. Srećom, u Cosmu je naletjela na prijavnicu za Fitnes izazov koji će sve to promijeniti. Njezini ciljevi: promijeniti prehrambene navike, postići bolju kondiciju, učvrstiti mišiće i smanjiti nakupine masnoća u tijelu. Pa kad se seksi mama zaleti u park, nema klinca koji će joj uzmaknuti.

 

 

 

 

andiANDREJA PAVIŠIĆ (22) još je jedna medicinska sestra na fitnes terenu. A što ćemo, slabi smo na te moderne anđele, a uz to mislimo da bi se Halle Berry mogla malo odmoriti od glume. Jer, kad vidite to njezino slatko lice maslinaste puti, dođe vam da Andreju pošaljete u prekomandu - tamo gdje je stalno ljeto. Naime, Andreja kaže da tjelovježbu prakticira samo ljeti. I neka bi vječno ljeto pa da naša peta natjecateljica promijeni prehrambene navike, uskladi ih s obvezama i radom te izgubi višak tjelesne težine. I ne manje bitno - nastavi ih održavati...

 

 

VIŠE O COSMOPOLITAN & ORLANDO FIT FITNES IZAZOVU!

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj