Promo

Unesite dašak ljeta u kišne jesenske dane i pridružite se brojnim zaljubljenicima sambe

11/11/2016

Anny Alves, Brazilka rođena u Salvadoru, u posljednjih nekoliko tjedana zabavnim satovima sambe oduševljava brojne Hrvatice. Ovo je tjelovježba koja kada se jednom proba, malo tko ostaje ravnodušan. Upisi su u tijeku!

Postoji niz načina na koje se nadolazeće zime planiramo zagrijati i, iako obožavamo toplu dekicu i vruću čokoladu, tek nam neki od njih mogu ponuditi vrhunski trening, dobro društvo i potpuno smiren um. Imate sreće, jer smo to mjesto nedavno pronašli u novootvorenoj školi sambe Anny Alves o kojoj se već naveliko priča i kažu kako onaj tko jednom proba sambu, definitivno ne ostaje ravnodušan.

Anny Alves, Brazilka rođena u Salvadoru, samoj kolijevci popularnog latinoameričkog plesa, svoje znanje već neko vrijeme  prenosi Hrvaticama.

"Jednom kad krenete plesati sambu, više ne možete stati. Toliko je zarazna! Osvaja lakoćom i bezbrižnošću!"

Pa, što očekivati?

Sat započinje zagrijavanjem i laganim istezanjem mišića, a potom se prelazi na korake sambe različitog stupnja složenosti, ovisno o razini grupe. U opuštenoj i veseloj atmosferi polaznice istodobno plešu i zabavljaju se te, uz brojne koristi koje samba donosi umu, duhu i tijelu, mogu doživjeti dašak istinske brazilske energije.

Od početnica do iskusnih plesačica, na satovima škole sambe svaka će pronaći nešto za sebe. Individualni pristup i vrhunsko znanje instruktorice omogućuju lako svladavanje najzahtjevnijih pokreta i brojnih senzualnih figura. Zato, ne bojte se, bez obzira na to jeste li početnica koji žudi za novim znanjem ili ples smatrate svojom najvećom strašću, škola plesa Anny Alves otvorena je za sve žene koje žude za opuštenom i veselom atmosferom, te svim prednostima koje samba podaruje tijelu, umu i duhu.

g

Upisi su u tijeku, a prijaviti se, kao i pronaći sve ostale informacije, možete na internetskoj stranici www.samba.hr. Vidimo se u Radničkoj 1A!

Cosmopolitan.hr

Novo