Svaka ima svog trenera

20/04/2011

Upoznajte trenere

s

sLUCIJA MUDRONJA, magistra kineziologije

Diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Osnovna kineziološka transformacija (Fitnes). Autorica mnogih stručnih radova te dobitnica Dekanove nagrade kao najbolja studentica 2006./07. godine. Osvajačica brojnih medalja u košarci i atletici. Pet godina radnog iskustva u fitnes centrima gdje je stekla praktična znanja o programiranju i vođenju treninga. Licencirana Power Plate trenerica.

 

 

 

sMARKO ČRLJENEC, profesor kineziologije

Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, usmjerenje Osnovna kineziološka transformacija (Fitnes). Aktivno se bavio rukometom i radi kao trener mlađih dobnih skupina. U fitnesu ga krasi višegodišnje iskustvo u programiranju i vođenju treninga. Certificirani BOSU trener.

 

 

 

 

sROMAN KEBAT, profesor kineziologije

Diplomirao na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu. Trenutačno je na poslijediplomskom studiju za zvanje magistra. Autor brojnih stručnih i znanstvenih radova iz područja fitnesa i kondicijske pripreme. Višegodišnje iskustvo u radu i organizaciji grupnih i individualnih programa u fitnesu i rekreaciji.

 

 

 

 

sORLANDO LOPAC, profesor kineziologije

Profesor kineziologije, diplomirao na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Već više od 17 godina aktivan u svijetu fitnesa uz koji je vezao svoj posao, ambicije, strast i život uopće. Reebok Master Trainer, osobni fitnes trener, instruktor i edukator pilates tehnike, aerobik instruktor... (prezenter na više internacionalnih pilates, aerobik i fitnes konvencija - Argentina, Nizozemska, Francuska, Slovenija, Belgija, Srbija...). Vlasnik je Orlando Fitness Grupe, jedne od najpoznatijih tvrtki koje djeluju u regiji u području sporta i rekreacije i koja u svom području djelovanja upravlja OrlandoFit Fitness Kaptol centrom i Orlandofit personal fitness&spa centrom te organizira i provodi edukaciju iz svih područja fitnesa. Vlasnik je STAR FITNESSA distributera za STAR TRAC fitnes opremu, BOSU, TRX... Direktor je i glavni idejni pokretač SKOK-a.

sKRUNOSLAV JURJEVIĆ, viši trener fitnesa

Diplomirao na Odjelu za izobrazbu trenera, smjer Fitnes pri Kineziološkom fakultetu, te stekao zvanje višeg fitnes trenera. Niz godina je aktivan kao profesionalni fitnes i osobni trener u brojnim fitnes centrima u Zagrebu.

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj