Sonja Kovač zna zašto je dobro vježbati i na otvorenom

19/11/2018

Naša najpoznatija blogerica uz pomoć fitnes trenera Ante Burazina pokazala je koje su vježbe sazlužne za njezinu savršenu liniju

Jedan od najpoznatijih trenera, Ante Burazin, alias Fit Medo, najčešće sve treninge odrađuje u teretani, no kako vježbanje na otvorenom ima čitav niz pozitivnih prednosti na naše zdravlje, vrlo rado s vremena na vrijeme odradi i treninge u prirodi. 

Tako su Sonja i Ante jedan dan proveli na Savskom nasipu koji je najpopularnije mjesto za trčanje u Zagrebu. Set bučica, lopta, girja, elastična guma bile su dovoljne da se napravi kvalitetan trening za cijelo tijelo. 

SonjaKovac_AnteBurazin1

Nakon trčanja na savskom nasipu koji je idealan zbog zemljane/mekane podloge te pogleda na rijeku Savu i prirodu uslijedio je trening snage. Elastična guma s dvije ručke odličan je rekvizit kako za kvalitetno zagrijavanje tako i za trening, a izvrstan je rekvizit za učvrstiti cijelo tijelo i dobiti mišićni tonus. Girja je pozlužila da se njome izvede mrtvo dizanje koje je izraz snage cijelog tijela, te koja pokreće mišiće leđa, stražnjice i zadnje lože. A Sonja je uz pomoć girje odradila i Goblet čučanj koji razvija mobilnost kukova, jača noge i stražnjicu!

SonjaKovac_AnteBurazin4

SonjaKovac_AnteBurazin5

Bučice su, pak, bile idealne za iskorake s odručenjem za ramena, što je Sonji, kako je priznala i najzahtjevnija vježba, a s njima je odradila set vježbi za bicepse. Trening se obavezno započinje i završava trbušnjacima, koje je modna blogerica u ovom slučaju odradila uz pomoć pilates lopte.

SonjaKovac_AnteBurazin7

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj