Promo

Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekcija koja zaslužuje svaki superlativ

29/09/2016

Nova Reebok Yoga kolekcija inspirirana je radovima poznatog umjetnika Tristana Eatona...

Najnovijom kolaboracijom s poznatim američkim umjetnikom Tristanom Eatonom za sezonu jesen/zima 2016., Reebok je kreirao Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekciju, nastalu spajanjem sportske funkcionalnosti i modne estetike koja ruši sve granice između casual i sportske odjeće, a originalni Eatonovi grafitni printevi unosi posve novu svježinu na globalnu fitness scenu.

Ovaj svestrani dizajner i ilustrator poznat po grafitima i muralima, svoju je ljubav prema uličnoj umjetnosti otkrio još u ranim tinejdžerskim danima kada je ukrašavao gotovo sve – od velikih plakatnih površina do urbanih sredina u kojima je živio – od Londona, Detroita i New Yorka. Prepoznajući kreativnost i umjetničke slobode ovog umjetnika, Reebok je kreirao jedinstven stilski kolaž inspiriran 'uličnim printom' Tristanovih radova. Jedan od najpoznatijih njegovih murala trenutno je izložen na zidu jedne od Reebokovih teretana.

1

Najnovija Reebok X Tristan Eaton Yogakolekcija obraća se ljubiteljicama yoge i fitnessa koje u sebi posjeduju buntovnu stranu kojom žele pokazati svoj odvažan stav na treningu, ali i izvan njega. Najnovijom kolekcijom, Reebok želi potaknuti žene na aktivan način života koji istodobno može biti ugodan, stylish i vrlo trendi. Reebok X Tristan Eaton Yogakolekcija se sastoji od tri glavna komada – sportskog topa, tajica i kratkih hlačica.

3

Specijalni yoga top, osim neophodne potpore, svojom atraktivnošću plijeni pozornost kako u fitness dvorani, tako i izvan nje. Napravljen od kompresivnog materijala i elastina, strukturom i krojem pruža srednju podršku, a zahvaljujući SpeedWick tehnologiji uspješno propušta vlagu i reducira vlažnost. Tristanov kolorističan uzorak apliciran je i na tajice kojima je dodan i specijalni antibakterijski umetak, dok široki elastični pojas i ravni šavovi dodatno doprinose njihovoj udobnosti. Alternativa tajicama, kratke su hlačice u živopisnim bojama njegovih djela. U izradi svih komada ove kolekcije korištena je SpeedWick tehnologija, a svi komadi mogu se nositi samostalno ili u kombinaciji s drugim neutralnim komadima ili zajedno kako bi se postigao efektniji look.

4

Za atraktivan lookbook ove kolekcije Reebok je odabrao neustrašivu Jasmine Sanders, američku glumicu, model i influencericu, na društvenim mrežama poznatu kao @Golden_Barbie. S više od 1,6 milijuna sljedbenika na Instagramu i drugim društvenim mrežama, proglašena je za jednu od top 5 'social media models'. Jasmine savršeno kombinira lifestyle, fitness i modu, čime pokazuje da zaista prati sve trendove.

5

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo