Prijavite se na Outdoor Men’s Health Run&Trekk – prvu školu trčanja i trekinga

25/02/2015

Probudite ovog proljeća iskonsko u sebi i uputite se s nama u novu životnu avanturu! Priključite se programu prve škole trčanja i trekinga u Hrvatskoj: tamo gdje trčanje postaje avantura!

Od prapovijesti sve do prije nekoliko stotina godina, čovjek je preživljavao nomadskim načinom života, u stalnom pokretu, savladavajući svakim danom maratonske dionice u potrazi za hranom i nastanjujući najudaljenije predjele Zemlje. Njegov je život doslovno bio avantura na nogama! Tek u zadnjih sto godina, čovjek je promijenio svoj način života. No, genetski kod je neizbrisiv! Kretanje i glad za avanturom ostale su naše iskonske potrebe koje današnji način života teško zadovoljava jer jednostavno ne znamo kako i gdje započeti. Zato vam Outdoor Men’s Health škola trčanja i trekinga powered by Multipower nudi svijet avanture za koju ste već odavno genetski predodređeni. Najljepši pogled na taj svijet je, svakako, onaj s vrha. No, do njega treba nekako doći. A tu će vam pomoći Outdoor Mens’ Health Run&Trekk School powered by Multipower!

Tijekom tjedna (utorkom i četvtrtkom) trčimo u Park šumi Maksimir, a vikendom vas vodimo na organizirane trening-izlete na lokacije šuma Dotršćina, Medvednica, Samoborsko gorje, Žumberak, Gorski kotar i Velebit. Polaznici će tijekom tri i pol mjeseca trajanja proljetnog programa Škole dodatno trenirati i u dvorani (ponedjeljkom i srijedom) u svrhu što bolje kondicijske pripreme tijela i prevencije mogućih ozljeda prilikom fizičkih aktivnosti.

Pod budnim okom profesionalnih trenera s dugogodišnjim iskustvom u dugoprugaškom trčanju, trekingu i trailu, polaznici će se pripremati za sudjelovanje na svjetski poznatoj i prestižnoj treking&trail utrci Velebit Ultra Trail koja se održava 20. lipnja 2015. godine.Uz to, Škola će polaznicima pomoći u unapređenju zdravog načina života i fizičkih sposobnosti, pomicanju fizičkih i mentalnih granica, oblikovanju tijela i regulaciji tjelesne težine, te im pružiti rekreaciju u društvu, zabavu, avanturu, nova poznanstva i druženje kroz sportske aktivnosti… Dodatno, polaznici će se pripremati i za sudjelovanje na brdskoj utrci 16. Sljemenski maraton u srpnju 2015. godine, te na brdskoj utrci jubilarnog 30. plitvičkog maratona u lipnju 2015. godine.

Prijave za proljetni program Škole otvorene su do 22. ožujka 2015. ili do upisa stotog polaznika. Ljetni program Škole traje od 16.03. do 04. 07. 2015. godine. Cijena programa iznosi 200 kuna po polazniku mjesečno. Od rujna ove godine nastavlja se i jesenski program Škole.

Članarina za proljetni program Škole uključuje:
– 50 treninga od kojih 34 trkačkih, a 16 brdskih (treking) treninga;
– svlačionice s tuševima tijekom treninga na otvorenom (lokacija: Nogometni Centar Maksimir,Prilesje 1f, Zagreb);
– dvoranski trening i svlačionice s tuševima (lokacija: Basic Gym One, Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam), Zagreb;
– brendirane trkačke majice;
– besplatno sudjelovanje na Velebit Ultra Trail-u 2015.;
– predavanja o različitim segmentima trčanja i trekinga: trening metode, prevencija ozljeda, oprema, hrana, orijentacija, snalaženje u prirodi;
– prezentacije s različitih događanja (utrke, ekspedicije, putovanja);
– 45% popusta na godišnju pretplatu na časopis Men’s Health – 132kn za 12 brojeva (umjesto 240kn za 12 brojeva);
– 40% popusta na godišnju pretplatu na dvomjesečnik Lijepa&aktivna – 55kn za 6 brojeva (umjesto 90kn za 6 brojeva);
– 50% popusta za sve treking kampove unutar Hrvatske tijekom cijele godine;
– 30% popusta na startninu za Zagreb Trail (svibanj 2015.);
– 30% popusta na startninu za Dubrovnik&Konavle (svibanj 2015.).

Za više informacija o Outdoor Men’s Health Run&Trekk školi i prijave kliknite ovdje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj