Kako se riješiti šlaufića?

25/04/2012

Donosimo vam nekoliko rješenja kako se najbrže riješiti šlaufića zbog kojih već imate i noćne more

muffin

Užasno vas živcira što i dalje, koliko god vježbali, dio iznad struka i dalje nije onakav kakav želite. Najviše vas izludi kad se lagano prelije nakon što sjednete. Sve što želite jest super ravan trbuh na plaži. Pa, onda pročitajte ove savjete i pokušajte ih primijeniti - što prije.

Cycling    
O bicikliranju u zatvorenom prostoru smo već bezbroj puta pisali. Ali moramo opet ponoviti da je cycling jedan od najboljih načina da se riješite masnih jastučića oko struka.

Odredite intervale
Obično i isprazno trčanje neće pokazati neke brze rezultate pa je bolje da trčite u intervalima. Takvo trčanje pomoći će u skidanju šlaufića oko trbuha (dokazano). Recimo, ako trčite oko stadiona, ravni dio staze sprintajte, a u oblim dijelovima brzo hodajte. Sami odredite intervale i brzinu, no pazite da se ne štedite previše.

Vježbe za bolji tonus mišića
Osim trčanja i bicikliranja, najbolja preporuka je da vježbate trbušnjake, ali i vježbe za stražnji dio tijela (donji dio leđa i guza). Vježbanjem tih vježbi postići ćete mršaviji i zategnutiji oblik tijela. Ne preskačite nakon trbušnjaka vježbe za stražnji dio.

Poplavite od borovnica
Borovnice imaju čarobne moći. Ne vjerujete?! Ni mi nismo dok nismo saznali da, osim što su zdrave za imunitet, one pomažu i pri uklanjanju masnih naslaga nagomilanih na području trbuha. Spremajte ih na sve načine, a ako ih dodate u malomasni jogurt sa žitaricama, imat ćete savršen doručak. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj