Jeste li za dašak istinske brazilske energije?

26/10/2016

Što ako vam kažemo da održavati vitku liniju i naučiti nešto novo može biti iznimno zabavno?

Nakon čak dvije uspješne radionice sambe, krenuli su i upisi za plesnu školu koja ne poznaje tmurnu zimu.

Ravno iz Ria, vrući južnoamerički ritmovi došli su i kod nas, a sve to zahvaljujući vještoj instruktorici Anny Alves.

Anny, koja je rođena u Salvadoru, samoj kolijevci sambe, vjeruje ovu aktivnost koja, osim na tijelo, u velikoj mjeri djeluje i na naš um: „U sambi se doista uživa cijelim bićem. Osim brojnih koristi za organizam samba oslobađa hormon sreće serotonin i adrenalin te potiče pozitivne emocije. Kada i vi zaplešete, znam da ćete također osjetiti čaroliju sambe!“

a 1

Od početnika do iskusnih plesača, na satovima škole sambe svatko će pronaći nešto za sebe. Individualni pristup i vrhunsko znanje instruktorice omogućuju lako svladavanje najzahtjevnijih pokreta i brojnih senzualnih figura. Zato, ne bojte se, bez obzira na to jeste li početnik koji žudi za novim znanjem ili ste netko tko ples smatra svojom najvećom strašću, škola plesa Anny Alves otvorena je za sve one koji žude za opuštenom i veselom atmosferom, te svim prednostima koje samba podaruje tijelu, umu i duhu.

a 3

Pa, spremni za ples? Upisi su u tijeku, a prijaviti se, kao i pronaći sve ostale informacije, možete na internetskoj stranici www.samba.hr. Vidimo se na Radničkoj 1A!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj