Želite ovakvo tijelo? Isprobajte Insanity Workout

11/06/2016

Od sada možete uspješno vježbati i kod kuće. Jedino morate biti disciplinirani, i to jako...

Insanity Workout program vježbanja osmislio je Shaun T, jedan od najboljih fitness trenera današnjice. Program je u samom vrhu modernog fitnessa, a iz svakog tko se u njemu okuša izvlači i posljednji atom snage. Zašto se zove Insanity? Zato što su vježbe nezamislivo kompleksne, teške i naporne, zato što ćete nakon 60 dana ostvariti nevjerojatne rezultate i zato što će vas svaki dan vježbanja doslovno dovoditi do ludila!

Cijeli program traje 60 dana, a pri tome ćete poboljšati svoju kondiciju i eksplozivnost. Potrebno je vježbati 45 minuta svakog dana osim nedjelje koja služi za odmor, a uz to još kombinirati i prehranu sa smanjenim udjelom ugljikohidrata.

Na ovaj način promijenit ćete svoje tijelo, istezanjem ćete povećati svoju fleksibilnost. Cijeli program temeljen je na aerobnim vježbama visokog intenziteta, koje povoljno djeluju na vaše srce i sprječavaju nastanak hipertenzije. Povećat ćete svoju snagu i izdržljivost, jer se svakim treningom aktivira veliki broj mišića, a uz to će iscrpljujući treninzi smanjiti vaš apetit i uravnotežiti vašu prehranu.

Više o samom programu možete pronaći na stranici www.beachbody.com.

Ovaj program lako je dostupan na različitim web stranicama ili na DVD-ima. Stoga, ako se odlučite za ovu avanturu, možemo vam samo poželjeti sreću.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj