Ana’s Sensual fitness studio

30/03/2013

Ana's Sensual fitness studio jedinstven je fitness studio samo za žene koji svim pripadnicama nježnijeg spola omogućuje da maksimalno uživaju u vježbanju, druženju i radu na sebi. A ovo su svi čarobni programi koji će učiniti čuda za vaše tijelo i duh

Ana’s sensual fitness
Moderan oblik fitnessa koji kombinira jogu, pilates i ples oko šipke. Oblikuje tijelo u
vrsno i poželjno, a pritom uvažava ženske obline, podiže samopouzdanje, vraća vjeru u vlastito tijelo te vam otkriva tajnu. Nevjerojatno??? Ali istinito! Vježba se jednom tjedno punih 120 min.

ASF workout
Meditativnim vježbanjem spojit ćete svoje emocionalno i fizičko biće, a to će donijeti rezultate koje nećete moći sakriti od drugih. Vježba se 2 x tjedno punih 60 min.

Aha KuhanecAna KuhanecBody workout
Uz dinamičnu glazbu, koreografirane satove i veliku motivaciju instruktora reducira se masno tkivo i oblikuje tijelo koristeći razne rekvizite. Vježba se 2 x tjedno punih 60 min.

Zumba fitness
Plesni - fitness sat inspiriran latino glazbom, uključuje latino i internacionalnu glazbu s plesnim pokretima te pritom stvara dinamičan, uzbudljiv, veseo i učinkovit fitness sustav. Vježba se 3 x tjedno punih 60 min.

Pilates
Visoki intenzitet vježbanja tijekom cijelog sata uz korištenje velikog broja rekvizita i prečke potiče intenzivno zagrijavanje i detoksificira tijelo, a rezultat je poboljšana cirkulacija, gipkost i čvrstoća cijelog tijela. Vježba se 2 x tjedno punih 60 min.

AM metoda / Am metoda za trudnice
Stručno osmišljen senzualno – terapijski pokret čiji su osnovni ciljevi očuvanje lokomotornog sustava koriste i baletnu prečku kao osnovni rekvizit te osjećaj zadovoljstva vježbaju i senzualnim pokretima. Vježba se 2 x tjedno punih 60 min.

Mame & bebe
Omogućuje majkama brže vraćanje tijela u stanje prije trudnoće, oblikovanje tijela i dobivanje mišićne mase, a djetetu je odlična zabava, uspostavljanje čvršće veze s majkom, povećanje otpornosti i izdržljivosti te simulacija u smislu ugodne glazbe i kretanja. Vježba se 2 x tjedno punih 60 min.

Djevojačke zabave i rođendanske proslave
Proslava bilo kojeg događaja s prijateljicama po posebno osmišljenom program ostat će vam u sjećanju zauvijek.

ASF retreat
Ženski vikend koji kombinira odmor i ekskluzivan sadržaj te puno pozitivne ženske energije, druženja i novih prijateljstava.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj