4 mini jutarnja treninga za punjenje baterija

20/12/2017

Ako znate da vas čeka naporan dan, nema boljeg načina nego da se laganim vježbama napunite energijom i pozitivnim mislima

Teško ustajete iz kreveta, odlažete alarm i popijete litru kave do podneva? Čini se da jutro baš i nije vaš omiljeni dio dana. Zaboravite na 'snooze' dugme jer rješenje ipak postoji, a krije su odličnim vježbama, koje ne samo da će vas razbuditi, već će i ubrzati vaš metabolizam i dati vam energiju za čitav dan.

Spremite se, jer krećemo!

1. Trening "Wonder Woman"

Gledale ste "Wonder Woman" i poželjele izgledati baš kao ta čudesna žena iz filma? Garantiramo vam da ćete se, uz trening nazvan po tom popularnom filmu, prije svega, razbuditi i dobiti energiju da efikasno izvršavate poslove tijekom dana. No, nakon par mjeseci izgledat ćete i zategnuto poput heroine iz filma.

2. Jutarnja joga

Umjesto kave i izležavanja u krevetu, preporučujemo dozu jutarnje joge. Napunite baterije za ostatak dana, udahnite duboko i zauzmite položaj tijela u kojem se osjećate najugodnije i odvojite pola sata za lagano vježbanje koje će oblikovati svaki mišić.

3. Ples koji će sagorjeti sve masne naslage

Ne postoji bolji početak jutra od buđenja uz glazbu, zar ne?  Sve aktivnosti koje vas čekaju obavljat ćete s lakoćom i uz osmijeh jer ste se napunile pozitivnom energijom za cijeli tjedan. Ples je inače odličan način vježbanja koji u isto vrijeme sagorijeva višak kilograma i oslobađa organizam od napetosti.

4. Probudite tijelo uz jogu

Ne, nismo pogriješili što smo vam stavili dva treninga joge. Joga je jednostavno nezamjenjiva ujutro. Predlažemo da pored vježbi koje izaberete napravite još neki joga položaj. U nastavku slijedi mini trening za vas koje ste jako zauzete i ne možete si priuštiti više od 10 minuta vježbanja ujutro.

Foto: Profimedia 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj