3 must-have aplikacije za ljetovanje!

02/07/2014

Kako biste održali dobar osjećaj u tijelu tijekom ljeta i po povratku s ljetovanja, ne zaboravite se pobrinuti za svoje tijelo. Dragan Šurlan, Cosmo fitness guru vam preporuča tri iPhone aplikacije koje će vam u tome pomoći gdje god se nalazili

1. Waterminder
Pijte dovoljno vode. Često zaboravljamo na unos vode, a naročito na godišnjem. Uz to, uglavnom jedemo drugačije nego kada smo kod kuće. Kao rezultat, ne unosimo dovoljno vode za brz metabolizam i normalno funkcioniranje tijela, te se osjećamo umorno. Ova aplikacija će se pobrinuti da tijekom dugih ljetnih dana pijete dovoljno vode. Super podsjetnik, a aplikacija košta samo jedan dolar.

2. Nike Training
Izvježbajte se. Želite ostati aktivni na godišnjem, a treba vam plan treninga? Ova besplatna aplikacija će vas voditi kroz brze, efikasne treninge. Vježbajte na plaži, u apartmanu ili hotelskoj sobi - gdje god poželite!

3. Calm
Opustite se. Ako ste na moru i želite se na trenutak odmoriti od sunca, ova aplikacija će vas odvesti u opuštajuću oazu ispod površine mora, iznad oblaka ili u jednu od više čarobnih opuštajućih scena. Ako niste na moru, ona će vas odvesti na plažu, gdje se možete opustiti uz video na plaži s opuštajućim zvukovima valova. Uz razne super scene s revitalizirajućom muzikom, postoje i opcije vođenog opuštanja i meditacije. Cool! Besplatna aplikacija. Želim vam najbolje ljetovanje ikada!

Dragan Šurlan
Psiholog i trener
Fitness Bootcamp
www.ZagrebBootcamp.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj