Brakorazvodna epidemija

23/01/2012

Ljubav više ne stanuje u kući još jednog slavnog para. Heidi Klum i Seal razvode se nakon šest godina braka, što su potvrdili zajedničkim službenim priopćenjem nakon što su nas mediji tijekom vikenda obasipali mogućim razlozima kraha još jedne slavne veze. Navodno je za to kriva Sealova nevjera i rastrošnost. A zbog djece su zamolili da se poštuje njihova privatnost…

heidi i seal

Upravo su razlike ono što je privuklo Heidi i Seala i o tome su znali raspredati u intervjuima. No, jedna različitost im je navodno presudila, i to ona u poimanju normalnog obiteljskog života. Sealu je, ako je vjerovati izvorima bliskim paru, normalno da obljubi dadilju njihove djece i da često partyja. Heidi ima tradicionalnija razmišljanja pa preljub i dječačko iživljavanje ne može tolerirati. A navodno je luksuzni stil života koji njeguje upravo ona financirala. Sealu ne ide biznis? Ide, ali ne toliko dobro kao Heidi. Kad se sve zbroji, nije niti čudno da su počele žestoke svađe.

A sve je još za blagdane izgledalo idealno, kao iz bajke. Zajednički odmor u Aspenu, fotografije na Twitteru, osmijesi od uha do uha - idila! Niti mjesec dana kasnije predaje se zahtjev za razvod. Svađali su se, navodno, i zbog česte razdvojenosti zbog posla. Heidi bi uskoro trebala krenuti put Njemačke zbog promocije showa "Germany ‘s Next Top Model". Nije li ova saga o razvodu izvrsna reklama?

Heidi i Seal upoznali su se 2004. godine dok je bila trudna s kćeri Leni. Biološki otac djevojčice je talijanski biznismen Flavio Briatore, no Seal je prisustvovao porodu i posvojio je. Vjenčali su se u Meksiku 2005. i svake godine ponavljali zavjete na dojmljivoj svečanosti koju su prenosili svi svjetski mediji. Nakon Leni dobili su još troje djece, šestogodišnjeg Henryja, petogodišnjeg Johana i trogodišnju Lou.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj