Velika mrlja na Timberlakeovu vjenčanju

26/10/2012

Iscurila je snimka "dara" što su za svadbu dobili Justin Timberlake i Jessica Biel: video koji su snimili njegovi prijatelji prikazan je na vjenčanju i svodi se na ismijavanje beskućnika

s

Isti dan kad je na naslovnici People magazina ekskluzivno osvanula fotka Justina Timberlakea kako slavodobitno skače od sreće pokraj blaženo nasmiješene Jessice Biel, iscurio je video koji je potamnio sjaj njihova svadbenog slavlja.

Kao što znamo, Justin i Jessica prošli su se tjedan vjenčali u zatvorenom za javnost preskupom resortu u Italiji, na svadbi koja je navodno stajala više od šest milijuna dolara. No ono što je uzrujalo javnost je video snimljen "u šali" i darovan mladencima tako da ga svi gosti pogledaju na svečanoj večeri.

Video je snimio Justinov prijatelj, agent za nekretnine Justin Huchel, koji je hodao po ulicama Los Angelesa i navodio beskućnike da Jessici i Justinu požele sve najbolje, da kažu kako im je žao što neće stići na svadbu, da dugo nisu vidjeli par, ali da je njihov dar poslan poštom... Osim što je očito da su svi intervjuirani beskućnici, neki su i pijani i/ili drogirani, neki očito mentalno bolesni, dok jedan uopće nije u stanju govoriti. Video je na večeri izazvao salve smijeha.

Oglasio se Huchelov odvjetnik, koji prijeti tužbom jer je "to bio video namijenjen za privatno gledanje", Huchel se povukao s Twittera i službenog sajta tvrtke za koju radi, dok iz odvjetnikova ureda tvrde da Timberlake nije imao pojma da je video napravljen. Ali se, sa svima drugima, s guštom nasmijao.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj