Taylor Swift voli Kennedyja

13/08/2012

Nova ljubav odvela je najbogatiju pjevačicu u najpoznatiju svjetsku političku obitelj: 22-godišnja Taylor Swift jako se zagrijala za 18-godišnjeg unuka slavnog Bobbyja Kennedyja

d

Evo još jedne ljubavi o kojoj ćemo pjevati. Kako nas je Taylor Swift već navikla da sve njezine žali, boli i slomljena srca proživljavamo u njezinim pjesmama, pitanje je vremena kad ćemo čuti kakvu baladu o Conoru Kennedyju, bez obzira na to kakav joj ton bio.

Osamnaestogodišnji momak, četiri godine mlađi od Taylor, dolazi iz najpoznatije političke obitelji na svijetu i unuk je JFK-jeva brata Bobbyja, američkog državnog tužitelja ubijenog 1968. godine. Taylor je oduvijek bila opsjednuta Kennedyjevima, a prošlog je siječnja na filmskom festivalu u Sundanceu upoznala Bobbyjevu udovicu i Conorovu baku Ethel, o kojoj se tamo prikazivao dokumentarac. Oduševljena Taylor nedugo potom imala je priliku provesti s Ethel cijelo popodne, a nakon toga je prešla na upoznavanje obitelji, sve dok nije stigla do Conora na kojemu se zaustavila.

Kažu "izdajice" iz Taylorina tabora da je za momkom potpuno izgubila glavu, da hoda po oblacima i da joj uopće nije važno što momak još ni srednju školu nije priveo kraju. Stalno provodi vrijeme na imanju Kennedyjevih u slavnom bogataškom predjelu Martha's Vinyard, a čak je dala ponudu za otkup posjeda koje graniči sa zemljom njegova dragog.

Taylor očito ili nije čula ili je nije briga za zloglasnu kletvu Kennedyjevih, za koju ljubitelji teorija urote tvrde da redom odnosi članove obitelji. Prije Conora neko je vrijeme provela s Patrickom Schwarzeneggerom, čija je majka Maria također pripadnica Kennedyjeva klana. A pjesmu očekujemo već u listopadu, kad bi trebao izaći Taylorin četvrti studijski album.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj