Taylor Swift i Zac Efron - više od prijatelja?

23/01/2012

Pjevačica i glumac znaju se dugo, zajedno i posuđuju glasove u istom crtiću, a nedavno su viđeni na večeri za koju se činilo da ima mnogo više veze s romantikom, nego poslovnom suradnjom

f

Country megazvijezda Taylor Swift cura je koja ne krije da najbolje pjesme piše kad joj dolaze iz srca, bilo da se radi o presretnoj ljubavi ili superbolnom prekidu. I za novi album, koji se očekuje ove godine, najavila je da će se baviti raskidom koji joj je "totalno slomio srce". Svi su odmah pomislili na Jakea Gyllenhaala, s kojim je bila kratka dva mjeseca još prije godinu dana, ali se očito bilo jako zagrijala pa joj je dugo trebalo da se oporavi od Jakeova bijega.

Očito su ipak ti jadi iza nje, ili ih se barem oslobodila iskrcavši ih u pjesmu. Sad se Taylor, osim novog albuma i uloge u velikoj filmskoj adaptaciji mjuzikla "Jadnici", u kojem će se pojaviti uz glumačke zvijezde poput Anne Hathaway, Hugha Jackmana, Russella Crowea, Helenu Bonham Carter..., može pohvaliti i novom ljubavi. Taylor i Zac Efron podijelili su večeru, kao i gomilu flertujućih pogleda i osmijeha, kad uopće nisu morali zajedno u studiju sinkronizirati dugometražni crtić "Dr. Seuss The Lorax". Budući da se znaju godinama, Zac sigurno zna i da će završiti u nekoj Taylorinoj pjesmi, a sad je na njemu da odluči u kakvoj.

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj