Taylor ostala bez Kennedyja

26/10/2012

Žarko priželjkivana veza s nekim Kennedyjem, što u Taylor Swift gori godinama, ostvarila joj se prošlog ljeta, no kratko je trajala: mladac se vratio u školu, a ona na posao

d

Taylor Swift prošlo je proljeće napokon dočekala ono što oduvijek želi: dečka s uglednim prezimenom Kennedy. Nema veze što je od nje mlađi četiri godine. Nema veze što još ide u školu. Nema veze što je ona zvijezda koju posao nosi po cijeloj kugli zemaljskoj. Taylor je mogla sjediti na čaju s Ethel Kennedy, matrijarhom slavnog političkog klana, a uz srednjoškolca Connora skakutati po plaži u kupaćim kostimima toliko retro izgleda da ih je mogla nositi i baka Ethel. Čak je kupila i kuću uz njihovo imanje.

No sva ta silna sreća i bakine izjave da je ona divna i krasna te taman za njezina unuka nisu pomogle. Taylor se nakon romantičnog proljeća i ljeta bacila na promociju svog albuma "Red", a Connor se bacio... pa, vjerojatno i na učenje, ali izgleda još malo više na svoje školske kolegice,koje se po društvenim mrežama svađaju koja je to točno pozvana da mu bude pratnja na ovom ili onom školskom plesnjaku. Dok se svijet bavio dekodiranjem Swiftičinih pjesama u nastojanju da razluči kojeg bivšeg u kojoj pjesmi "pere", par je bio sve dalje i dalje... dok se nisu "razišli prijateljski", kako je to običaj staviti u službena priopćenja.

Preostaje nam sljedeće: neki budući album garantirano će sadržavati i pjesmu u kojoj ćemo prepoznati školjke s plaže i jednu uglednu obitelji, a Taylor se sad mora prebaciti na sljedećeg Kennedyja. O pjevačici i mladom Patricku Schwarzeneggeru, Kennedyju po majci, već se ionako govorkalo, a mi to smatramo logičnim korakom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj