Sve djevojke s kojima je princ Harry izlazio prije Meghan Markle

29/11/2017

Bilo je to vrijeme kada se činilo kako se Harry nikada neće smiriti

U ponedjeljak je princ Harry službeno objavio zaruke s američkom glumicom Meghan Markle i tako srušio snove svima koji su maštali o preslatkom princu, ali i kraljevskoj tituli. Ali prije nego što je pronašao ženu svojih snova, dostojnu kraljevske obitelji, Harry je izlazio s brojnim glumicama, modelima, pop zvijezdama, ali i 'običnim' djevojkama. 

Ovo je Harryjeva ljubavna povijest: 

1. Ellie Goulding 

Ellie Goulding

Pjevačica Ellie Goulding i princ Harry nikada nisu bili službeno zajedno, no glasine o paru počele su strujati nakon što su navodno uočeni kako se ljube u lipnju 2016. (ova fotografija je iz 2014. godine). Nekoliko mjeseci nakon toga, pjevačica je to demantirala. 

2. Cressida Bonas

Cressida Bonas

Princ Harry bio je u vezi s Cressidom Bonas od 2012. do 2014. godine. Šuškalo se čak i kako se princ namjeravao oženiti plavokosom ljepoticom. No, ona je priznala kako ju je ta veza činila nesretnom jer je bila pod povećalom javnosti i nije bila u mogućnosti razvijati svoju glumačku karijeru dok je u vezi s princom.

3. Mollie King

Mollie King

Pjevačica iz grupe The Saturdays rekla je medijima 2012. godine kako je izašla na piće s princom, što se njemu nije svidjelo pa je prekinuo sve s njom.

4. Florence Brudenell-Bruce

Florence Brudenell Bruce

Britanska manekenka Florence Brudenell-Bruce i princ Harry bili su u vezi 2011. godine, no to je kratko potrajalo zbog Harryjevih obveza na treninzima za pilota u britanskoj vojsci. Florence se kasnije udala za bankara Henryja St. Georgea.

5. Caroline Flack
Caroline Flack
Voditeljica X Factora, Caroline Flack, koju se povezivalo i s Harryjem Stylesom, ispričala je kako je 2009. godine izlazila s princom kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. U svojoj knjizi 'Storm in a C Cup' napisala je da su prekinuli kada je njihova veza izašla u javnost.
6. Chelsy Davy
Chelsy Davy
Chelsy i Harry upoznali su se u školi, a bili su u vezi od 2004. do 2010. godine (s prekidima). Iako su tada već prekinuli, Chelsy je 2011. godine pozvana na vjenčanje princa Williama i Kate Middleton. Chelsy je radila nekoliko godina kao odvjetnica nakon što je završila pravo na Sveučilištu Leeds, no kasnije je napustila pravnu karijeru i posvetila se svom brendu za izradu nakita - Aya
7. Natalie Pinkham
Natalie Pinkham
Unatoč tome što njihova veza nikada nije službeno potvrđena, britansku televizijsku voditeljicu Natalie Pinkham povezivalo se s Harryjem 2003. godine. Oni su navodno ostali prijatelji nakon što su se glasine stišale, a Natalie se 2012. godine udala za Owaina Walbyoffa. 
8. Astrid Harbord
Astrid Harbord
Princa Harryja povezivalo se i s Astrid Harbord, prijateljicom njegove šogorice Kate Middleton, nakon što su zajedno viđeni 2009. godine. 
9. Camilla Romestrand
Camilla Romestrand
Nakon prekida s Chelsy Davy, princa se povezivalo s norveškom pjevačicom Camillom Romestrand, frontmenicom benda Eddie the Gun. CBS je 2010 izvijestio kako je Camilla ispričala svojim prijateljima da je provela noć u Clarence House gdje joj je Harry donio doručak u krevet, no on to nikada nije potvrdio. 
10. Cassie Sumner
Cassie Sumner
Manekenka Cassie Sumner tvrdila je kako je imala aferu s princom na jednu noć 2004. godine, kada je njemu bilo 19 godina. Ispričala je svoju priču u veoma detaljnom intervjuu, ali ni ovu priču Harry nikada nije potvrdio. 
Foto: Profimedia/Getty
 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj