Slatkica je rekla DA

02/10/2012

Prošlog vikenda u suton, bez mnogo pompe, Anne Hathaway izrekla je sudbonosno da svom dragom Adamu Shulmanu odjevena u bajkovitu Valentinovu vjenčanicu

anne hathaway

Na privatnoj ceremoniji pod šatorom na imanju u Big Suru na Kalifornijskoj obali, koji obiluje predivnim pejzažima, Anne i Adam zakleli su se pred više od 150 uzvanika na vječnu ljubav. Rekli bi vam i točan broj uzvanika, no tabloidi se, čini se, ne mogu dogovoriti oko brojke. Svatko ima svoj izvor…

Jedno je sigurno. Anne je izgledala božanstveno u Valentinovoj vjenčanici. Službene fotografije nisu objavljene, ali naravno da je netko jednom spretnom i okretnom paparazzu dojavio gdje će mladenci pozirati fotografu, a on se eto našao iza pravog grma.

Zvijezda filmova “Princezini dnevnici”, “Vrag nosi Pradu” i “Vitez tame: Povratak” i glumac i dizajner nakita Adam Shulman bili su zaručeni od studenoga prošle godine, a u vezi su bili četiri godine.

Oboje vole miran, “običan” život pa je njihova veza prepuna sklada. Njihov lifestyle ne razlikuje se mnogo od onog običnih smrtnika. “Organiziramo kod kuće partyje i večere i jednostavno se družimo. Očarana sam Adamom. On je sve ono što želite da vaš partner bude. Veseli me njegova blizina”, rekla je jednom Anne.

Novopečenim supružnicima želimo puno sreće!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj