Scarlett je opet sama

16/10/2012

Veza Scarlett Johansson i marketinškog stručnjaka Natea Naylora potrajala je godinu dana. Prema mnogima najseksi glumica današnjice nema sreće u ljubavi. Što je razlog ovog prekida, ne zna se, no možda se krije u njezinoj ogorčenosti zbog novog braka bivšeg supruga

scarlett johansson

Napisi da je emocionalno uništena nakon vjenčanja bivšeg muža Ryana Reynoldsa s Blake Lively sigurno nisu pridonijeli učvršćivanju njezine veze s Naylorom. Logično bi bilo da je ta vijest ne dira previše ako je i sama u vezi s čovjekom kojeg zaista voli. Navodno se u njezinoj glavi počeo vrtjeti film prošlih događanja bez potvrde da su istiniti. Neimenovani izvor izjavio je da Scarlett smatra da ju je Ryana varao s Blake dok su snimali film “Green Lantern”. Otprilike u to vrijeme pojavile su se prve trzavice koje su kasnije dovele do njihova razvoda.

Scarlett Blake smatra jeftinom verzijom sebe, otkrio je isti izvor. Nekoliko puta su bile na audicijama za iste uloge i Blake je uvijek izgubila. Scarlett je uvjerena da je Blake namjerno zavela Ryana iako je znala da je zauzet.

Svejedno je ima li u svemu tome istine ili ne jer činjenica je da su Ryan i Blake u braku, a najpoželjnija žena svijeta je solo (što je odlična vijest za sve slobodne muškarce). Udvarača joj sigurno neće nedostajati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj