Robert je oprostio Kristen?

17/09/2012

Nevjerojatno, ali moglo bi biti istinito, čini se da je trenutačno najpoznatija preljubnica, Kristen Stewart, dobila oprost. Navodno Robert Pattinson ne može bez nje. Sve zbog premijere ili…?

kristen i robert

Njegova je ljubav prema njoj jača od javnog poniženja koje mu je priredila. A do prije nekoliko dana nije htio čuti za nju. Takva je situacija trajala mjesec dana otkad se saznalo da ga je prevarila s redateljem Rupertom Sandersom.

Čini se da je trakavica o krahu ljubavi jednog od najpoznatijih parova današnjice dobila sretan kraj, barem tako izvještavaju strani mediji. Nakon dugog razgovora Kristen je priznala pogrešku i uvjerila Roberta kako je on njezina jedina ljubav te dobila drugu šansu. Naravno obećala je da se pogreška (čitaj preljub) više nikad neće dogoditi.

Kristen i Robert bili su u vezi tri godine prije ovog kratkog prekida. Živjeli su zajedno u Los Angelesu u raskošnoj vili iz koje je Kristen iselila nakon što se saznalo za njezino ljubakanje s redateljem "Snjeguljice i lovca" u kojem je tumačila glavnu ulogu.

Ako je pomirenje stvarno, sad nas očekuje niz detalja kako su se uopće našli da bi izgladili stvar jer Robert nije želio ni blizu bivše/sadašnje drage. Tko je posredovao, gdje su točno razgovarali i još tko zna koliko sitnica koje će danima ispunjavati medijski prostor. To bi moglo tako potrajati sve do skorašnje premijere novog filma iz "Sumrak sage". Kako zgodno... Nije vrag da je sve to scenarij u cilju pumpanja atmosfere prije filma jer netko ipak živi u strahu da bi drugi dio "Praskozorja" mogao podbaciti u kinima. Kriza je, sve je moguće...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj